AGF-kaptajn: Sejre frem for underholdning

AGF må ifølge anfører Steffen Rasmussen gå på kompromis med underholdningen for at ændre på den dårlige hjemmebanestatistik i denne sæson.

AGF har været som nat og dag i denne sæson afhængig af, om kampene har fundet sted ude eller hjemme. Århusianerne er ligaens bedste udehold og dårligste hjemmehold, og søndag gæster Viborg smilets by, hvor oprykkerne tidligere på sæsonen drillede med en 1-0-sejr. I sidste runde blev det til en flot 2-0-sejr i Esbjerg, og ifølge anfører Steffen Rasmussen skal holdet måske i højere grad bruge dyderne fra udekampene hjemme i Aarhus.

- Vi har haft et problem med at skabe chancer på hjemmebane, men måske skal vi spille på samme måde i Aarhus, som vi gør på udebane. Altså mere på omstillinger. Måske er det der, vi er som hold. Vi skal sørge for, at vi har en god defensiv, og så skal vi presse modstanderne højere, siger Steffen Rasmussen til Jyllands-Posten.

Sprudlende og underholdende har det ikke altid været på trods af de mange point på udebane, men sejre er vigtigere end at underholde - også hjemme i Aarhus.

- Selvfølgelig skal vi prøve at dominere, men vi skal spille klogt. Vi skal ikke underholde. Vi skal vinde fodboldkampe. Gør vi det, så underholder vi rigeligt med det. Hvordan det forløber, er jeg ret ligeglad med. Er det nødvendigt at spille defensivt hjemme, så lad os gøre det, lyder det fra AGF-keeperen.

AGF har hidtil i denne sæson blot vundet to ud af seks hjemmekampe, mens det derimod er blevet til hele 12 point i syv udekampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere