AGF føler sig bortdømt: En katastrofe

AGF-angriberen Søren Larsen er rystet over, at han ikke fik godkendt en scoring i første halvleg mod Brøndby

Der var ikke mange søde ord til dommer Kenn Hansen fra AGF-spillerne efter kampen. (Foto: Lars Poulsen)
Der var ikke mange søde ord til dommer Kenn Hansen fra AGF-spillerne efter kampen. (Foto: Lars Poulsen)

Dommer Kenn Hansen var ikke en populær mand hos AGF, der følte sig bortdømt i flere situationer efter 0-3-nederlaget på udebane til Brøndby.

AGF-angriberen Søren Larsen var mest irriteret over en annullering af sin scoring i første halvleg, der kunne have bragt aarhusianerne foran med 1-0.

- Det er en katastrofe. Det er mennesker, vi har med at gøre. Folk begår ikke fejl med vilje, men jeg er stadig sindssygt rystet over den kendelse. Det må jeg indrømme.

- Det var en lige kamp, og det mål havde ligesom været en belønning for en godt spillet første halvleg, og det kunne have været 'gamechanging', siger Søren Larsen.

Se også: TV: Brøndby-målscorer lykkelig for mål

- Det kunne have været rimeligt afgørende, og det var en stor fejl. Igen, vi er mennesker, og vi laver alle sammen fejl, men nogen er større end andre.

- Jeg er 100 procent sikker på, at jeg var onside. Jeg hørte heller ikke, at der blev fløjtet, så jeg løb videre og var godt tilfreds. Men fansene pegede over, og så kunne jeg se, at der var et eller andet galt.

- Jeg var ellers helt sikker på, at det var et regulært mål, siger Søren Larsen.

Se også: TV: Ville du dømme offside i Brøndby-AGF?

Heller ikke AGF-træner Peter Sørensen var specielt overbærende med dommerpræstationen.

- Jeg synes, det var en lige kamp. Brøndby var skarpere end os, og så havde de et par situationer, hvor de fik en fordel.

- De scorede et mål, hvor der var offside, og vi fik annulleret et mål, hvor der ikke var offside, konstaterer Peter Sørensen.

- Det er udslagsgivende i et eller andet omfang. Det kan godt ske, at Brøndby havde vundet alligevel. Men det var jo kampafgørende begivenheder, mener AGF-træneren.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere