AGF bekræfter interesse for Bjørdal

AGF overvejer, hvad der skal ske i klubbens midterforsvar til sommer, og sportschef Brian Steen Nielsen indrømmer, at de kender nordmanden Johan Lædre Bjærdal godt

AGF's sportschef Brian Steen Nielsen forventer, at der kommer store udskiftninger i AGF-truppen i de næste par transfervinduer. Det skyldes blandt andet, at en lang række spillere har kontraktudløb til sommer.

To af dem er midterforsvarerne Anders Kure og Petri Pasanen. Det er endnu ikke afgjort, om de to skal blive i klubben. Derfor er AGF opmærksomme på markedet, og derfor er Vikings transferfrie nordmand Johan Lædre Bjørdals navn også dukket op i forbindelse med Aarhus-klubben.

- Jeg kender Johan rigtig godt, og jeg vil ikke afvise noget, men vi er ikke i dialog lige nu, siger Brian Steen Nielsen til tipsbladet.dk.

AGF-sportschefen vil ikke afsløre, om klubben vil gå efter en ny midterforsvarer til at forstærke holdet allerede til forårssæsonen, men det indgår i deres overvejelser omkring, hvad der skal ske.

- Vi skal evaluere, når efterårssæsonen er slut, for der er nogle stoppere her nu, som vi først og fremmest skal se på. Der er Kure og Pasanen, der har udløb, og der er en Jens Jønsson, der kan spille både i midterforsvaret og på midtbanen. Der er mange uafklarede spørgsmål, og det er min opgave at kigge i krystalkuglen og prøve at finde ud af, hvordan vi besvarer de spørgsmål bedst, siger Steen Nielsen, der heller ikke vil sige, om AGF er gået i dialog med Kure og Pasanen om en forlængelse.

- Du kan jo blande det sammen med, at Johan bliver sat i forbindelse med os. Vi skal hele tiden tænke på, hvordan vi kan gøre truppen bedre. Skal vi holde på dem, vi har, eller skal vi prøve noget nyt? Der er mange ting i spil, og der er det med at holde tungen lige i munden. Når vi så er sikre på, hvad der er det rigtige, så rykker vi, og vi må se, hvornår det er.

Ud over Anders Kure og Petri Pasanen har også Adam Eckersley, Frans Dhia Putros, Søren Larsen, Emil Ousager, Steffen Rasmussen og Hjalte Bo Nørregaard kontraktudløb til sommer. Derudover udløber Mohammed Abus lejeaftale til nytår, og Dominic Oduros gør det samme til sommer.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere