TV: Lange Larsen reddede AGF i sidste minut

Søren Larsen dobbelt målscorer, da AGF og FC Vestsjælland delte point i sløj forestilling

Søren Larsen scorede to gange for AGF mod FC Vestsjælland (Foto: Ernst van Norde).
Søren Larsen scorede to gange for AGF mod FC Vestsjælland (Foto: Ernst van Norde).

AARHUS (Ekstra Bladet): Netop, som AGF's fans var ved at gå slukørede hjem. Netop, som træner Peter Sørensen stod forstenet på sidelinjen.

Netop, som alle troede at AGF havde tabt 2-1, da dukkede Søren Larsen i overtiden frem i feltet og bankede AGF på 2-2 i kampen mod FC Vestsjælland.

Forløsning i Aarhus, efter at oprykkerne mindre end et minut tidligere havde bragt sig foran 2-1 på et drømmehuk af indskiftede Marc Dal Hende. Et mål, kom ud af ingenting på kanten af feltet, men som ikke gik upåagtet hen hos nogen, da Marc Dal Hende kanonerede bolden op i fjerneste målhjørne.

Et af efterårets absolut bedste ligamål, som var den totale opkvikker i en sløj forestilling. At AGF fik det ene point, kan klubben takke Søren Larsen for, der blev dobbelt målscorer.

Hans åbningsmål blev sat ind midtvejs i første halvleg. AGF fik frispark nede ved hjørneflaget. Casper Sloth sendte fornemt bolden over mod fjerneste stolpe, hvor Søren Larsen ligeså fornemt steg til vejs og headede bolden i nettet.

I kampens første minut burde den tidligere AGF'er Michael Lumb havde bragt FC Vestsjælland foran.

Efter en fejl af Petri Pasanen endte bolden ved for fødderne af ham få meget fra mål, men han evnede ikke at udnytte det store tilbud.

Se også: AGF henter norsk landsholdsforsvarer

Så var der anderledes snarrådighed over situationen, da han kun tre minutters efter AGF's føringsmål så at sige tiltvang sig et straffespark. Forstået på den måde, at han fikst vendte rundt i feltet i duel med Kasper Povlsen, så AGF'eren næsten ikke kunne undgå at begå straffespark mod ham.

Rasmus Festersen scorede sikkert. Et chok for AGF, der virkede mentalt ramte og overlod initiativet til oprykkerne, som flere gange var tæt på yderligere scoring.

Største afbrænder stod Henrik Madsen for, da han i stort set fri position skød ved siden af.

AGF's midtbane var påfaldende tam. Der blev skabt alt for lidt, og bolden blev ikke holdt i egen rækker ret lang tid ad gangen, og som logisk konsekvens blev Kasper Povlsen pillet ud i pausen til fordel for Martin Jørgensen.

FC Vestsjælland var ganske fornøjet med det ene point og forsøgte at spille i adstadigt tempo med en solid defensiv som udgangspunkt. En opskrift, AGF havde vanskeligt ved at svare igen på.

Osama Akharraz blev fremragende spillet fri af David Devdariani, men han fik ikke afsluttet ordentligt, og FC Vestsjælland-forsvaret var kommet så meget på plads, at det fik afværget, da Jesper Lange var over returbolden.

Se alle målene i tv-klippet herunder:

TV: AGF-FCV 2-2: Se målene

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere