Bjørdal vil i Europa med AGF

Johan Lædre Bjørdal har store forventninger til sit ophold i AGF, hvor han forventer at komme til at spille i Europa League

AGF præsenterede for en uge siden den norske midterforsvarer Johan Lædre Bjørdal, der starter i klubben 1. januar. Han kommer på en fri transfer fra Stavanger-klubben Viking og har store forventninger til sit ophold i Aarhus.

- Jeg vil bidrage til, at vi kommer til at ligge i toppen, og jeg tror og håber, at europæisk fodbold er et realistisk mål for os. Det betyder, at vi skal være blandt de fire bedste, og det mener jeg bestemt er indenfor rækkevidde. Jeg har ikke så meget kendskab til de andre klubber, men AGF er en stor klub i en stor by, der er drevet godt, så selvfølgelig skal vi gå efter det, siger Bjørdal til tipsbladet.dk.

Johan Lædre Bjørdal havde flere muligheder i sit hjemland, ligesom AaB blev meldt interesseret i ham, men AGF var særdeles seriøse omkring interessen for den 27-årige nordmand. Det overbeviste Bjørdal om, at AGF var det rigtige.

- Jeg havde tidligt en rigtig god snak med Brian Steen. Han kom til Stavanger for et par måneder siden, hvor han talte om ambitioner og planer med mig. Jeg tog ned og så stadion og faciliteterne i Aarhus, hvor jeg også snakkede med træneren. Der blev jeg klar over, at AGF var det rigtige for mig.

- Jeg vil ikke komme ind på, hvem og hvad der var af andre muligheder, men det var afgørende for mig at prøve noget andet i et andet land, og der mener jeg, at AGF er det rigtige valg. Jeg mener, det er et skridt op for mig.

LÆS OGSÅ: Kure drømmer om udland og AGF

I AGF kommer Bjørdal til at kæmpe med Anders Kure, Petri Pasanen, Jens Jønsson og Arthur Sorin om pladserne i midterforsvaret, men det er nordmanden helt klar til. Han ved godt, at han skal bevise sit værd, før han overhaler de andre.

- Jeg er godt klar over, at der er hård konkurrence om pladserne, så jeg skal præstere godt og gøre mig fortjent til at spille. Jeg kender ikke de andre spillere så godt, men jeg går ud fra, de er dygtige spillere, siger han.

Johan Lædre Bjørdal er gået i gang med at lede efter bolig i Aarhus, mens han holder ferie oven på en lang sæson i Viking. Bjørdals kontrakt med AGF løber til sommeren 2016.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere