AGF: Vi forlænger med Martin

AGF er tæt på at lave endnu en kontrakt med den 38-årige veteran Martin Jørgensen.

Rutinerede Martin Jørgensen er tæt på at få en ny kontrakt med AGF (Foto: Ernst van Norde)
Rutinerede Martin Jørgensen er tæt på at få en ny kontrakt med AGF (Foto: Ernst van Norde)

Torsdag aften spiller AGF sidste hjemmekamp i 2013, når AaB kommer på besøg i pokalturneringens kvartfinale. Kampen kan også ende en æra i AGF, da 38-årige Martin Jørgensen har kontraktudløb til nytår og endnu ikke har nogen afklaring på fremtiden. 

Selv har Martin Jørgensen ytret ønske om at lave en ny aftale med barndomsklubben, og sportschef Brian Steen Nielsen har af flere omgange udtalt, at afgørelsen først ville blive taget efter efterårssæsonen. 

Men nu har processen fået mere fart.

- Vi satser på at lave en ny kontrakt med Martin Jørgensen. Der er endnu ikke noget på plads, men vi har haft en snak, hvor han også ytrede ønske om at vide, om han stod over for sin sidste hjemmekamp med afslutningen af efterårssæsonen. Derfor har vi speedet processen lidt op, og jeg håber det falder på plads snarest, siger Brian Steen Nielsen til tipsbladet.dk

Se også: AGF-flop vil være squash-mester

Den 38-årige tidligere landsholdsspiller er kun noteret for otte Superligakampe fra start i efteråret men bliver af sportschefen alligevel regnet som en vigtig spiller til forårets kampe.

- Vi ved hvor utrolig tæt Superligaen er, og her kan en spiller som Martins erfaring sagtens være med til at blive afgørende, så derfor håber jeg også på, at vi får lavet en ny aftale, siger sportschefen.

Martin Jørgensens seneste kontrakt med AGF løb et halvt år, og oplægget til en ny aftale er af samme længde, så Martin Jørgensen vil være at finde i den hvide trøje frem til sommeren 2014.

På trods af de mange år i udlandet har Martin Jørgensen spillet næsten 200 ligakampe for AGF 

0 kommentarer
Vis kommentarer