Zidan: Har talt med to Superliga-klubber

Mohamed Zidan har talt med både AGF og FC Midtjylland om et skifte til Superligaen

Mohamed Zidan kan vende tilbage til dansk fodbold. (Foto: AP)
Mohamed Zidan kan vende tilbage til dansk fodbold. (Foto: AP)

Mohamed Zidan har kontrakt med Baniyas fra De Forenede Emirator frem til næste sommer, men håber på et skifte til Superligaen allerede her til vinter. 

Således har den tidligere AB- og FC Midtjylland-spiller meldt ud, at han gerne vender tilbage til dansk fodbold og Superligaen, hvilket har fået flere af klubberne til at løfte røret.

Se også: Steinlein drømmer om at få Zidan hjem

- Jeg har talt med de klubber, som jeg har et personligt forhold til. Altså FC Midtjylland og AGF. Jeg har et rigtig godt forhold til Brian Steen Nielsen, som jeg snakker meget med privat. Han er jo i AGF, og vi har da snakket frem og tilbage om min situation, siger Zidan til BT.

I 2010 var Mohamed Zidan med på det egyptiske landshold, der vandt African Cup. Her jubler han over finalesejren på 1-0 over Ghana. Han kom selv på scoringslisten, da han stod for 2-0-målet i 4-0-sejren over Algeriet i semifinalen. (Foto: AP/Rebecca Blackwell) Sport og Spil Derfor kommer Zidan altid i problemer

- Han har spurgt, om det kunne være muligt med AGF. Jeg sagde, at AGF selvfølgelig er en meget, meget interessant klub. Det er en traditionsrig klub, der har et fantastisk publikum. Så de er interessante. Også fordi Brian er en så stor del af klubben. Jeg vil komme til en klub, hvor jeg har et godt forhold til en person. Det betyder meget. Men snakken har ikke været mere konkret end det – heller ikke med FCM, siger den 31-årige egypter, der fortæller, at han også gerne vil til FC København, Brøndby og FC Nordsjælland.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer