AGF-træner: Trænger ikke til ferie

I AGF glæder man sig ikke nødvendigvis til ferie, her ser Peter Sørensen mere frem til den næste sejr, som skal komme mod FCM

Foto: Gregers Tycho
Foto: Gregers Tycho

Der venter muligvis juleand, gløgg og lidt gaver forude for Superliga-spillerne, der i næste uge kan gå på juleferie, men et sted i landet har man endnu ikke taget nissehuen på.

Peter Sørensen i AGF har ikke den store trang til ferie. Tværtimod. Han vil bare gerne spille mere fodbold, så han kan få drengene fra Aarhus tilbage på sejrskurs.

- Vi trænger ikke til ferie. Vi trænger mere til en sejr. Jeg koncentrerer mig om en vigtig kamp mod FC Midtjylland, og vi har faktisk mange spillere klar. Så vi skal have sat det rigtigt sammen, så vi kan få en god afslutning på efteråret, siger Sørensen til Jyllands Posten.

Se også: Martin Jørgensen forlænger: Stopper nok til sommer

AGF er uden sejr i de seneste tre kampe i sæsonen, og det huer naturligvis ikke Peter Sørensen. Derfor er der kun et mål for øje mod topholdet fra Herning søndag.

- Vi synes vel, vi skulle have vundet over Vestsjælland, men fik kun uafgjort, og vi synes, vi var for dårlige mod OB, så nu kommer der en god mulighed for at få rettet op på det. Får vi tre point, så overvintrer vi i toppen af ligaen, selvom den er tæt, siger Sørensen.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer