AGF-boss freder Peter Sørensen

Trods en miserabel afslutning på efteråret så holder AGF fast i sin træner

(Polfoto)
(Polfoto)

Ni Superliga-sejre i hele 2013 får ikke AGF’s øverste chef til at rokke ved cheftræner Peter Sørensens position i klubben.

Jan Christensen slår over for Ekstra Bladet fast, at han ikke kommer til at lukke et miserabelt år med at anbefale en fyreseddel til cheftræneren.

Se også: AGF udraderet i Herning

- Vi er skuffede sammen, og vi rejser os sammen, sagde Jan Christensen, da han forlod MCH Arena efter 0-3 nederlaget mod FC Midtjylland.

En kamp hvor AGF i lange perioder virkede både uorganiserede og uengagerede – og dermed fejlede holdet faktisk på områder, der falder direkte tilbage på træneren.

Se også: AGF-træner: Trænger ikke til ferie

- Når I spørger, om Peter er der til foråret, så siger jeg ja. Vi har lavet en lang aftale med Peter Sørensen. Vi ligger lidt under det forventede, men det er der mange hold, der gør. Vi får to spillere ind (Danny Olsen og Johan Lædre Bjørdal, red.), og vi mener, at der er potentiale til mere... Med den her træner, fastslår Jan Christensen.

AGF’s bestyrelse skal i de kommende uger evaluere efteråret, der efterlader De Hvide med bare tre point til nedrykningsstregen.

0 kommentarer
Vis kommentarer