AGF-styrmand overvejer fremtiden

AGF-forsvareren Petri Pasanen har endnu ikke besluttet sig for, om han ønsker at fortsætte i AGF, hvor kontrakten udløber til sommer

Petri Pasanen. (Foto: Casper Dalhoff)
Petri Pasanen. (Foto: Casper Dalhoff)

AGF får i januar tilgang af den norske forsvarsspiller Johan Lædre Bjørdal, der med norske landskampe i bagagen uden tvivl vil være i spil til en plads i startopstillingen

Her har finske Petri Pasanen været fast mand i denne sæson, men den 33-årige forsvarsspiller frygter ikke at miste sin plads til nordmanden.

- Nu har jeg spillet i efterhånden mange år, og har hele tiden oplevet nye spillere komme til. Det er en del af sporten, og det har jeg ikke noget problem med. Jeg håber, at den nye mand er god og kommer til at hjælpe holdet i den rigtige retning, siger Petri Pasanen til tipsbladet.dk.

Se også: AGF og Putros stopper samarbejdet

Den finske forsvarsstyrmand har kontraktudløb til sommer, men har endnu ingen afklaring i forhold til, om en forlængelse af aftalen kommer på tale.

- Jeg har endnu ikke hørt noget fra klubben men har endnu heller ikke selv taget stilling til, hvad jeg ønsker. Jeg har spillet i udlandet i de seneste 14 år og skal i den kommende tid have fundet ud af, hvad jeg har lyst til. Ikke at jeg er på vej tilbage til finsk fodbold, og jeg regner bestemt også med, at jeg har endnu et par gode år tilbage i mig.

Sportschef Brian Steen Nielsen har tidligere givet udtryk for, at han på trods af tilgangen fra Johan Lædre Bjørdal gerne forlænger kontrakterne med både Petri Pasanen og Anders Kure, der også har kontraktudløb til sommer. Petri Pasanen forventer da også, at der kommer en snak med sportschefen i starten af det nye år.

- Min egen beslutning ligger ikke langt ude i fremtiden, og jeg regner med, at jeg inden så længe skal have en snak med klubben om fremtiden, siger Petri Pasanen.

Se også: Peter Sørensen afviser: Vi er ikke færdige

Petri Pasanen kom til AGF i sommeren 2012 efter at have spillet et år i østrigske Red Bull Salzburg. Inden da var han i syv sæsoner på kontrakt i tyske Werder Bremen og startede karrieren i udlandet med fire år i Ajax.

Forsvarsspilleren er i AGF noteret for 38 Superligakampe og to mål.   

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer