Ny AGF'er vil spille med om Europa-pladser

AGF skal ikke bare være nummer otte, men spille med om billetterne til Europa, mener nyerhvervelsen Danny Olsen

Danny Olsen har store ambitioner i AGF. (Fot: Claus Bonnerup)
Danny Olsen har store ambitioner i AGF. (Fot: Claus Bonnerup)

Det nye år har bragt en ny klub med sig for AGF's Danny Olsen, der skifter den midtjyske hede ud med den østjyske smileby. Her skifter han fra Superligaens nummer et til nummer otte, men sådan skal det ikke fortsætte.

Står det til midtbanemanden, ender AGF betragteligt højere oppe i tabellen. Faktisk så højt, at de skal ud i Europa efter sommerferien.

Sloth: Skifter ikke for enhver pris

- Vi skal ud og vinde nogle fodboldkampe, så vi kan spille med i toppen. Vi skal slutte bedre end en ottendeplads. Jeg mener, vi har en stærk trup, som kan spille med om de europæiske pladser, siger han til tipsbladet.dk.

- Jeg er ikke kommet til AGF for at nøjes med bare at spille med. Jeg vil vinde nogle kampe, og der er en grund til, at jeg er skiftet hertil. Vi skal spille med i toppen.

AGF-træner truer Casper Sloth

Danny Olsen havde i dag sin blot anden arbejdsdag i Aarhus, og de er forløbet godt. Kroppen kan dog godt mærke, at den har holdt ferie, men den skal gerne være klar til slutningen af februar.

Her åbner AGF Superliga-sæsonen mod den 23., men AaB venter i pokalsemifinalen den 26. Og netop pokalturneringen har Danny Olsen udset sig som et mål for foråret.

- Nu har vi jo AaB, og det bliver en intens kamp. Vi vil gøre alt for at komme videre, og jeg vil rigtig gerne i en pokalfinale igen. Jeg har jo en lille revanche fra Midtjylland-tiden, så det ville være fedt, siger han med henvisning til de to tabte finaler i henholdsvis 2010 og 2011. 

Tidligere AGF-stjerne i slagsmål

I første omgang kan Danny Olsen dog se frem til den 24. januar, hvor han kan få sin første kamp i AGF-trøjen, når holdet spiller træningskamp mod Randers FC.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk