Akharraz: Vi har spillet som små kællinger

Osama Akharraz opfordrer AGF-spillerne til at tage sig sammen oven på fyringen af Peter Sørensen

Osama Akharraz opfordrer holdkammeraterne til at se indad. (Foto: Claus Bonnerup)
Osama Akharraz opfordrer holdkammeraterne til at se indad. (Foto: Claus Bonnerup)

AGF's offensivspiller Osama Akharraz er afklaret med fyringen af cheftræner Peter Sørensen.

Akharraz fik sin debut i AGF under Peter Sørensen, men selvom han er ked af afskeden med træneren, slår han fast, at det ikke må gå ud over de kommende kampe i Superligaen.

- Det er aldrig sjovt at skulle sige farvel til en træner, som man har tilbragt meget tid sammen med, men sådan er det. Vi spillere kan ikke gøre andet end at kigge fremad og arbejde med den nye træner. Så må vi se, hvad der kommer til at ske, siger Osama Akharraz til tipsbladet.dk.

Se også: Sloth holder hånden over fyret træner

Han vil ikke ind på årsagerne til Peter Sørensens fyring.

- Har du ikke læst alt det, der er blevet skrevet? Jeg kan ikke sige noget til det. Jeg er ikke sur på Peter Sørensen, og hvis jeg havde noget dårligt at sige om ham, kan jeg ringe til ham, for jeg har stadig hans nummer. Han har betydet meget for mig, han har givet mig spilletid, og jeg har udviklet mig under ham, så der er ingen bad feelings fra min side, fastslår Osama Akharraz.

Se også: Poul Hansen: Der har været disharmoni i AGF

AGF møder allerede på lørdag SønderjyskE i den første kamp efter Peter Sørensens fyring, men selvom der er kort tid til at komme sig over fyringen af Sørensen, mener Osama Akharraz ikke, at trænerskiftet kommer til at påvirke AGF'erne. Han understreger samtidig, at spillertruppen også har et ansvar for de resultater, der er blevet fremhævet som årsagen til trænerfyringen.

- Vi er ikke små børn. Der er blevet fyret en træner, men vi er voksne mennesker, så vi må tage os sammen. Hvad skal vi ellers gøre? Stille os op og græde? Sådan er fodboldverdenen; der er nogen, der må gå, hvis det ikke fungerer. Man kan ikke fyre en hel spillertrup, og så er der nogen, der har ansvaret. Det ved Peter også godt. Det er en del af ansvaret som fodboldtræner.- Men vi har også et ansvar som spillere, for vi har spillet som små kællinger i de sidste fire kampe, hvis man tæller efteråret med. Vi har også et ansvar, men der bliver fyret trænere hver dag, så der er ingen grund til at græde over det, fastslår Osama Akharraz, der ser frem til samarbejdet med den nye cheftræner Jesper Fredberg, der indtil nu har været assistenttræner i AGF.

- Jeg tror, at det bliver spændende. Jesper er en dygtig træner, han er ung og talentfuld, og han har en masse fine ideer. Jeg ser frem til at samarbejde med ham, siger Akharraz.

0 kommentarer
Vis kommentarer