Spiller: Fin stemning i AGF

Kasper Povlsen afviser, at forholdet mellem Peter Sørensen og AGF-truppen har spoleret stemningen i klubben

Kasper Povlsen synes ikke, at stemningen har været ramt i AGF. (Foto: Claus Bonnerup)
Kasper Povlsen synes ikke, at stemningen har været ramt i AGF. (Foto: Claus Bonnerup)

Det har ikke skortet på forlydender om dårlig kemi mellem spillere og Peter Sørensen i AGF op til onsdagens fyring af cheftræneren efter 4-1 lussingen til AaB i pokalturneringen.

Senest, da Sørensen i weekenden 'fyrede' anfører Steffen Rasmussen fra startopstillingen for åben skærm uden at have informeret målmanden først.

Se også: Peter Sørensen: Vil ikke acceptere løgn og fordrejning

Midtbanespilleren Kasper Povlsen afviser dog, at dagligdagen i Aarhus har været præget af dårlig stemning.

- Det er en fodboldklub, og der må man godt sige lidt til hinanden engang imellem, specielt på træningsbanen. Jeg tror ikke på, at det (den påståede uro mellem træneren og spillertruppen, red.) har noget med fyringen at gøre. Jeg synes, vi har haft en fin stemning, og her i det nye år synes jeg ikke, der har været noget, siger han til TV 2.

Se også: TV: AGF-boss: Fyring skulle måske være sket tidligere

Til gengæld erkender han, at resultaterne ikke har været tilfredsstillende.

- Vi har ikke fået nok point, og det gjorde vi heller ikke hele sidste år, så det kunne godt være, der skulle ske noget nyt. Vi har alle sammen en andel i det her – det ikke kun træneren, man kan give skylden, lyder det fra Kasper Povlsen, der har stor tiltro til den uprøvede assistent, Jesper Fredberg, der nu overtager tøjlerne hos 'De Hvi'e'.

Se også: Peter Sørensen - bedst af alle i AGF

- Han har selvfølgelig ikke så meget erfaring, men han er en dygtig træner, der har klare ideer om, hvordan tingene skak gøres, så det er jeg helt tryg ved. Han er stille og rolig og en rar fyr. Det er der ingen tvivl om. Han er god at arbejde sammen med, og han kommer med gode input, så det skal nok blive godt, siger Kasper Povlsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer