Brian Steen: Endnu ingen aftale med PSV

Brian Steen Nielsen kan ikke bekræfte, at der skulle ligge en aftale klar med PSV om 16-årige Mathias Bonde - men Aarhus-klubben har ikke tænkt sig at stå i vejen for et skifte

Brian Steen Nielsen er klar til at sende 16-årig til Holland. (Foto: Claus Bonnerup)
Brian Steen Nielsen er klar til at sende 16-årig til Holland. (Foto: Claus Bonnerup)

Det hollandske medie Eindhoven Dagblad kunne skærtorsdag rapportere, at PSV har indgået aftaler med AGFs 16-årige Mathias Bonde og Esbjergs Lasse Mikkelsen.

Den historie holder imidlertid ikke helt vand, for sportsdirektør Brian Steen Nielsen fortæller i dag til AGFs hjemmeside, at der endnu ikke er nogen garanti for, at Bonde kan kalde sig PSV-spiller efter sommerpausen.

- PSV er meget interesseret i at tilknytte Mathias, og vi har sagt god for, at han må tage ned og kigge nærmere på forholdene. I modsætning til hvad der står i flere medier, er der ikke en aftale på plads, men såfremt alle parter kan nå til enighed, vil vi ikke stå i vejen for et skifte, siger Steen Nielsen til AGF.dk.

Mathias Bonde er ikke denne eneste, som bliver fulgt tæt i udlandet, melder sportsdirektøren.

- Det vil være en stor mulighed for Mathias, og vi er naturligvis også stolte over, at en klub af PSV's kaliber viser interesse for vores spillere. I det hele taget er der stor opmærksomhed om vores talenter i øjeblikket. Vi får mange henvendelser på prøvetræninger, og hvis det passer ind i vores planer, vil vi også gerne give spillerne denne mulighed for at vise sig frem og blive udfordret i et andet miljø.

0 kommentarer
Vis kommentarer