TV: AGF i pinligt sammenbrud mod FCM

FC Midtjylland holder sig inde i guldkampen med 4-0-sejr i Aarhus

AGF viste skræmmende lavt niveau i fredagens hjemmekamp mod FC Midtjylland - udeholdet holdt sig inde i guldkampen med en 4-0-sejr. (Foto: Claus Bonnerup)
AGF viste skræmmende lavt niveau i fredagens hjemmekamp mod FC Midtjylland - udeholdet holdt sig inde i guldkampen med en 4-0-sejr. (Foto: Claus Bonnerup)

AARHUS (Ekstra Bladet): AGF har brug for et mindre mirakel for at undgå nedrykning til 1. division. Her til aften blev De Hvide skilt ad af et FC Midtjylland-mandskab, der vandt overbevisende 4-0 på NRGi Arena. Og dermed har de hvide nu spillet mere end seks timer i træk uden at score.

Petter Andersson scorede to gange inden for ti minutter da der var spillet en halv time – og i slutfasen satte indskifterne Pione Sisto og Andre Rømer trumf på, da ulvene udslettede enhver tvivl om udfaldet.

Og især slutfasen må give panderynker hos trænervikar Jesper Fredberg, der så sit hold fuldstændig give op – og FC Midtjylland kunne have vundet større.

Når det er sagt, så var AGF’ernes store problem i opgøret primært, at de ikke kunne score på selv de største chancer. Således måtte Jonas Lössl to gange midt i anden halvleg præstere store mirakler på afslutninger fra jens Jønsson og Alexander Juel Andersen. Men AGF ligner et hold, der simpelthen ikke tror på at de kan score.

Se Lössls kæmperedninger her
TV: Lössl med konge-redninger

Samtidig må AGF i bundstriden håbe, at alle de marginalkendelser som gik dem i mod i aftenens kamp mod FC Midtjylland, tipper den anden vej når de store gys skal spilles inden for de næste tre uger. For ellers står der 1. division på visitkortet efter sommerpausen.

For De Hvide lukkede både målet til 0-2 og 0-3 ind mod FC Midtjylland efter situationer, hvor dommer Lars Christoffersen overså forseelser begået af ulvene.

Se Duncans forseelse her
TV: Begår Duncan frispark før FCM-mål?

Først begik Morten ’Duncan’ Rasmussen klart frispark mod Alexander Juel Andersen i en luftduel som betød, at AGF-backen ikke var på plads, da Petter Andersson sekunder senere blev spillet fri af Kristian Bak.

Og da kampen blev afgjort ti minutter før tid overså samme dommer en offside mod Sylvester Igboun inden han spillede Pione Sisto helt fri til 3-0 træfferen, der i praksis punkterede enhver form for spænding om udfaldet.

Dermed er FC Midtjylland for alvor inde i varmen omkring Champions League-pladserne, men der er stadig meget at forbedre før kampene mod FCK og Brøndby venter inden for de tre sidste runder.

Se også: Tøffe: AGF-profils bundniveau skræmmer mig

0 kommentarer
Vis kommentarer