Nyt AGF-chok: Danny skal hasteopereres

En brækket tå tvinger AGF's Danny Olsen på operationsbordet

VIBORG (Ekstra Bladet): AGF fik ikke kun nye sportslige tæsk i form af 0-3-nederlaget i nedrykningsgyset mod Viborg, men også mere nedtur med henblik på sæsonens resterende skæbnekampe.

De skal nemlig spilles uden Danny Olsen.

Den tidligere FCM'er, der fik en flyvnde start i den hvide trøje, skal mandag opereres som følge af den brækkede tå, der har generet ham i nogle uger.

Han har spillet kampe med det handicap, som det nu var, og det var også hans egen plan at skulle i aktion i den skæbnekamp mod Viborg, der endte så trist. Men han måtte opgive under opvarmningen.

- Selv om jeg fik to smertestillende indsprøjtninger umiddelbart før, var der ikke noget at gøre. Smerterne var for store, og selv om det er et skidt tidspunkt, er der ingen vej uden om den operation, sagde den tydeligt ærgerlige Olsen efter 0-3-lussingen.

Han scorede fire mål i sine første fire kampe, men siden tåproblemerne startede, har han i sagens natur ikke været helt oppe i omdrejninger – og ingen andre på AGF-holdet har kunnet overtage hans rolle som målscorer.

- Det er utrolig bittert, at denne kamp ender som den gør. Vi starter jo med at kontrollere det hele, men laver så fejl. Det er desværre samme sang som i mange af de foregående kampe, og det er klart, at det har forværret situationen for os, sagde Danny Olsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer