AGF-keeperkampen lader vente på sig

Emil Ousager får flere uger og kampe for AGF, inden Steffen Rasmussen er frisk nok til at tage kampen op om valget som førstekeeper

Emil Ousager kan se frem til flere kampe i AGF-målet, inden der bliver konkurrence om spilletiden igen. (Foto: Ernst van Norde)
Emil Ousager kan se frem til flere kampe i AGF-målet, inden der bliver konkurrence om spilletiden igen. (Foto: Ernst van Norde)

Inden starten på forårssæsonen kom der overraskende meget fokus på målmandssituationen i AGF. Daværende træner Peter Sørensen fremhævede den normale reserve-keeper Emil Ousager frem mod forårspremieren mod FCK, da den normale førstekeeper, Steffen Rasmussen, havde været skadet siden starten af februar.

Træneren fortalte, at han syntes, Emil Ousager havde været den bedste af de to målmænd på det tidspunkt, da Steffen Rasmussen var blevet skadet. Rasmussen blev allerede i november muskelskadet i låret og var netop kommet tilbage, da skaden sprang op igen.

Se også: Zidan bejler til Brøndby og AGF

Dengang lød dommen på mindst et par måneders pause, og nu næsten syv uger senere, er Steffen Rasmussen stadig et stykke fra at blive meldt klar til at tage konkurrencen op med Emil Ousager.

- Steffen Rasmussen er i fin fremgang, og han kan rigtigt mange ting i sin genoptræning. Faktisk så meget, at vi nogle gange bliver nødt til at holde ham lidt tilbage, siger AGF-læge Jacob Astrup til tipsbladet.dk.

- Vi vil meget nødigt risikere en gentagelse fra februar, da skaden fra efteråret sprang op igen, så vi er lidt forsigtige denne gang og holder ham hellere ude lidt længere for at minimere risikoen for tilbagefald.

Se også: Bænket AGF-stjerne: Andre kan bruge mig

Steffen Rasmussen har brugt masser af tid i styrketræningslokalet, men planen er, at han fra næste uge kommer til at træne mere og mere med bold.

- Der kommer stadig til at gå nogle uger, inden det kan komme på tale for Steffen Rasmussen at spille kamp. Et er træning, noget andet er kampsituationer, hvor belastningen altid vil være større, men det positive er, at genoptræningen forløber helt som håbet, lyder det fra klublægen.

I fraværet af Steffen Rasmussen har Emil Ousager endnu ikke holdt målet rent for AGF, der det til trods har hentet syv point i forårets fire første ligakampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer