Akharraz lukker i efter hektisk uge

Osama Akharraz har ikke lyst til at udtale sig om den begivenhedsrige uge, hvor han kom i vælten på grund af et markant budskab på twitter

Der har været stille om Osama Akharraz i de seneste dage. I begyndelsen af ugen var der ellers bulder og brag omkring AGF-spilleren, fordi han mandag luftede sin utilfredshed med AGF på sin twitter-konto. 

I kølvandet på AGF's 2-1-sejr over OB, hvor han scorede det afgørende mål, skrev han således, at han ikke følte sig værdsat i AGF.

- Føler mig overhovedet ik værdsat i AGF jeg har fucking! lige sikret klubben 3 vigtige point. Nu smutter jeg til Kbh og måske blir jeg der!, lød det fra AGF'eren på Twitter.

Det satte gang i mediemøllen i det ganske, danske land, og siden undskyldte Akharraz både på AGF's hjemmeside og på Twitter, mens både sportschef Brian Steen Nielsen og AGF-træner Peter Sørensen brugte tid i medierne på at håndtere sagen.

Siden har der været stille om Osama Akharraz. Tirsdag havde AGF fri fra træning, men onsdag var holdet tilbage på træningsbanen. Der har imidlertid ikke været nogen kommentarer fra eller om Osama Akharraz, og det kommer der næppe heller foreløbig.

Osama Akharraz afviser således over for tipsbladet.dk at forholde sig til den turbulente uge, han har været igennem.

- Jeg har ikke lyst til at tale om det. Det er overstået, siger en fåmælt Osama Akharraz således til tipsbladet.dk.

Trods gentagene forsøg på at lade Akharraz kommentere ugen, der er gået og det kontroversielle mandags-tweet har AGF-spilleren ikke lyst til at udtale sig.

- Jeg vil ikke tale om det. Det må du undskylde, lyder det fra Akharraz i telefonen.

Den hektiske uge for Osama Akharraz slutter således med tavshed, og det er nu op til AGF-spilleren at lade fødderne tale i den kommende Superliga-kamp mod  FC Nordsjælland i påsken. 

Allerede mandag eftermiddag slettede Osama Akharraz den kontroversielle besked fra sin twitter-konto.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere