AGF tabte til svenske mestre

Elfsborg var lidt for stærke til AGF

Efter sejre over Viborg og Aarhus Fremad har AGF tabt de sidste to testkampe mod hårdere modstand i form af Silkeborg og Elfsborg. (Foto: Ernst van Norde)
Efter sejre over Viborg og Aarhus Fremad har AGF tabt de sidste to testkampe mod hårdere modstand i form af Silkeborg og Elfsborg. (Foto: Ernst van Norde)

AGF-træner Peter Sørensen har efter ligalandsholdets tur til USA og A-landskampen i Makedonien endelig alle sine spillere til rådighed, men de svenske mestre fra Elfsborg blev alligevel for stor en mundfuld under The Atlantic Trophy i Portugal.

Med Anders Svenssons 138 landskampe som omdrejningspunkt på midten - og Kevin Stuhr-Ellegaard i målet - havde Elfsborg et lille overtal i spil og chancer, som de udnyttede til at vinde testkampen 1-0 på et straffespark i det 20. minut.

- Måske var de lige et hak bedre end os, det vil jeg ikke afvise. Deres spil sad meget fint, siger Peter Sørensen til AGF's hjemmeside.

- Selvom vi ligger under med et mål, skal vi være i stand til at være på jagt efter det udlignende mål uden at tillade, at modstanderen får så mange muligheder for at lukke kampen. Det spiller dog også ind, at banen var vanskelig. Vi har flere boldtab end vanligt, og det er årsagen til et par af de store chancer, vi giver væk.

- Men det er helt klart den bedste modstander, vi indtil videre har mødt i opstarten - og måske også den bedste indsats, vi har leveret, siger Sørensen.

AGF møder fredag Helsingborg IF.

AGF's opstilling (4-4-2): Steffen Rasmussen - Mikkel Kirkeskov, Petri Pasanen, Jens Jønsson, Adam Eckersley - Stephan Petersen, Kasper Povlsen, Casper Sloth (Hjalte Nørregaard/84), Osama Akharraz - David Devdariani (Mate Vatsadze/63), Davit Skhirtladze

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere