Ukrainere ville have Devdariani

David Devdariani kunne være endt i ukrainsk fodbold, men han valgte at forlænge kontrakten med AGF, og det glæder de sig over i Aarhus

David Devdariani kunne være blevet ex-AGF'er, men valgte at blive hos aarhusianerne. (Foto: Gregers Tycho)
David Devdariani kunne være blevet ex-AGF'er, men valgte at blive hos aarhusianerne. (Foto: Gregers Tycho)

David Devdariani og AGF bekendtgjorde den 1. februar, at de har forlænget deres samarbejde frem til 2015. Hans hidtidige kontrakt løb blot frem til sommer, og undervejs i forhandlingsforløbet var Devdariani usikker på, hvad han skulle. For i følge tipsbladet.dks oplysninger ville en ukrainsk klub gerne slå klørene i Devdariani, der da også indrømmede, at han var i tvivl, inden han forlængede med AGF.

- Det har på en måde været en svær beslutning, for jeg er 25 år og er nødt til at tænke på, hvad der er godt for min karriere. Men jeg har valgt at blive i AGF, for jeg synes, at jeg endnu ikke har præsteret 100 procent på grund af skader. Jeg ser virkelig frem til at bevise, at jeg er en endnu bedre spiller, end det jeg hidtil har vist, sagde Devdaraini i pressemeddelelsen fra AGF den 1. februar.

Læs også:

Se også: AGF forlænger med angrebstalent

AGF's sportschef Brian Steen Nielsen vil ikke bekræfte, at der var interesse for Devdariani fra Ukraine. Men han vil gerne sige, at der har været interesserede klubber, der kunne tilbyde Devdariani mere i lønningsposen, end AGF kunne.

- Det har ikke været en nem beslutning for David denne her gang, for når der kommer interesse østfra, står han pludselig der og skal tænke over en økonomi, som AGF ikke kan hamle op med. Men uden at vide præcis, hvad der er foregået i kulissen, kan jeg bare sige, at jeg tror, at de muligheder David har haft også vil være der om et år, siger Steen Nielsen til tipsbladet.dk.

Læs også:

Se også: Brandvarm AGF'er: FCK er spændende

Nu blev det så i stedet til en forlængelse med AGF, der har store forventninger til, at Devdariani tager det sidste skridt op af stigen og bliver en profil i Superligaen.

- For os at se var det den rigtige beslutning at forlænge med AGF, for han har et endnu større potentiale, som han kan få ud her, og det er også det, han selv vil vise. Han har desværre været plaget af skader, men han har haft et fint forløb nu, og vi tror på, at det potentiale han har nok skal komme ud.

David Devdariani har været i AGF siden 2008.

Læs flere fodboldhistorier på tipsbladet.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere