AGF forlænger med angrebstalent

19-årige Davit Skhirtladze har underskrevet kontrakt gældende til udgangen af 2015

Davit Skhirtladze er noteret 27 kampe og to scoringer for AGF. (Foto: Claus Bonnerup)
Davit Skhirtladze er noteret 27 kampe og to scoringer for AGF. (Foto: Claus Bonnerup)

AGF har forlænget kontrakten med endnu et af klubbens største talenter.

Aarhusianerne har i dag offentliggjort, at 19-årige Davit Skhirtladze fortsætter i klubben på en aftale frem til udgangen af 2015.

De seneste måneder har klubben også forlænget kontrakterne med spillere som Casper Sloth, Kasper Povlsen, Anders Kure, Stephan Petersen, EmilScheel og David Devdariani.

Læs også:

Se også: Brandvarm AGF'er: FCK er spændende

- Udvikler en spiller sig godt, vil vi gerne gå tidligt ind i aftalen og belønne ham med en ny kontrakt på forbedrede vilkår. Davits udvikling det seneste år har været imponerede. I efteråret erobrede han en stamplads på Superliga-holdet og gav flere prøver på sit store potentiale. Han har gjort sig fortjent til en ny aftale, og jeg glæder mig over, at vi nu har papir på ham for de kommende sæsoner, siger sportschef Brian Steen Nielsen i en pressemeddelelse fra klubben og fortsætter:

- Det er selvfølgelig vigtigt at huske på, at han kun er 19 år og stadig har meget at lære. Men hans potentiale er stort, og fortsætter han med at holde benene på jorden og arbejde hårdt, er jeg sikker på, at han får en stor karriere i AGF - og i større ligaer.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere