AGF-træner: Grund til at opføre sig ordentligt

Højt humør skal ikke veksles til hovmod i AGF efter andenpladsen

Aron Johannsson og træner Peter Sørensen nyder sejren i Haderslev. (Foto: Jesper Dall)
Aron Johannsson og træner Peter Sørensen nyder sejren i Haderslev. (Foto: Jesper Dall)

Mens 1200 sønderjyder få meter fra stadion storfestede til Dodo & The Dodos og andre 80’er bands, jublede AGF sig også tilbage i tiden med 3-0-sejren i Haderslev.

Op med andenpladsen – om ikke andet til efter weekenden - og aarhusianerne er der, hvor de alt for sjældent efter egen smag har opholdt sig siden mesterskabs-sæsonen i 1986. Et tidstogt på 26 år AGF-træner Peter Sørensen frabeder sig at blive koblet på, hvis den erklærede endestation nu og her skal hedde mesterskab.

Se også:

Se også: Unge AGF'ere erobrede andenpladsen

AGF er, fortjent eller ej, kendt for at få armene lidt for højt op, når I kommer højt op i tabellen. Er der grund til at mane til ydmyghed?

- Der er grund til at opføre sig ordentligt og foretage en nøgtern analyse af de gode resultater, vi har fået over en længere periode, og så tror jeg, at der basis for endnu mere, sagde Peter Sørensen.

I de seneste seks kampe havde AGF kun fået to point mod SønderjyskE. Denne blev sejren banket sikkert i land. Ikke som følge af store individuelle præstationer.

- Jeg ser det som en stor kvalitet, at et hold er i stand til at vinde, uden at enkeltspillere folder sig helt ud.

Se også:

Se også: AGF og Aron satte klubrekorder

En af dem, som ikke ramte højeste niveau, var den nyudklækkede landsholdsspiller Casper Sloth. Mandag tjekker han ind i landsholdslejren til mulig debut i de snarlige VM-kvalkampe. Et behageligt faktum, han ikke tog med sig på banen.

- Inden kampen tænkte jeg, at jeg helst ikke skulle blive skadet, men de tanker forsvandt, da kampen først var i gang. Jeg tænkte heller ikke over, at jeg skulle ind og bevise, hvorfor jeg er udtaget. Jeg er vel kommet med for at være den, jeg er.

Hvad betyder det, at I er nummer to?

- Ikke så meget. Det er selvfølgelig rarere at ligge nummer to end nummer 10. Men der er mange kampe og lang vej endnu. Så lad os nu se. Det kan hurtigt vende, så tæt er ligaen, og jeg vil hellere ligge nummer to efter 33 runder end nu. Vi er inde i en god periode og løber rundt med en god følelse. Selvfølgelig kommer der fejl undervejs, men vi prøver virkelig at spille i stedet for bare at sparke langt.

Og så havde AGF’erne ikke mindst den skarphed, som SønderjyskE, der havde mindst ligeså mange chancer, i alarmerende grad manglede.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen