Mål-amok med fire mål: Jeg skulle have scoret fem!

Aron Jóhannsson ærgrer sig over brændt chance i målorgie

Aron Jóhannsson stiller sig ikke tilfreds efter målshowet, der skrev ham ind  i historiebøgerne. (Foto: Ernst van Norde)
Aron Jóhannsson stiller sig ikke tilfreds efter målshowet, der skrev ham ind i historiebøgerne. (Foto: Ernst van Norde)

HORSENS (ekstrabladet.dk): Aron Jóhannsson bankede sig helt ind i Superligaen mål-kongerække, da han på én og samme aften tog to mål-rekorder i en målrus, som giver løfter om så meget mere.

Ebbe Sands legendariske hattrick-rekord fra 1997 røg - og for at det ikke skal være løgn, så fik rekorden for fire mål også lige et tryk - halveret til 17 minutter. Dén kommer til at stå lige så lang tid som nogle af østblokkens rekorder i dameatletik.

Men var den stille islænding tilfreds efter kampen. Næh... én spildt chance efter 58 minutter ærgrede ham.

- Jeg skulle have scoret det femte mål. Når jeg tænker på den chance , så skulle jeg selv have skudt. Men jeg hørte Casper Sloth kalde på bolden, og jeg ville godt give ham muligheden for at komme på måltavlen, men bag efter kunne jeg godt se, at jeg selv skulle have skudt, smilede den stille islænding.

Ikke et eneste 'I am the greatest' øjeblik, mens Aron Jóhannsson efter kampen ene mand skulle reflektere over den pludselige status som Superliga-legende

- Det er en bonus at sætte rekord. Jeg kune ikke være mere glad, smilede han på engelsk.

For selv om han som 19-årig tog springet fra næstbedste række i Island til AGF, så har han ikke lært dansk endnu på så betryggende vis, at han ønsker at føre samtaler på sproget.

Se også: Historisk målshow sænkede Horsens Se også: Historisk målshow sænkede Horsens

Men den ydmyge holdning uden for banen spejler bestemt ikke hans opførsel på banen, hvor han viste, at han besidder topangriberens vanvid og egoisme. Eksemplificeret ved det straffespark, som AGF fik i starten af anden halvleg, da en overdådigt spillende Casper Sloth blev nedlagt.

- Vi besluttede før kampen, at det var mig, der skulle sparke straffespark. Men Osama Akharraz og Casper Sloth ville også gerne, men vi havde afgjort det før kampen, at jeg skulle sparke det straffespark... så det gjorde jeg - og scorede, kom det med et skuldertræk.

- Vi vidste før kampen, at vi havde brug for de tre point. Og jeg synes, at vi dominerede kampen hele vejen igennem og de tre point var aldrig i fare, sagde islændingen, der selvsagt blev tiljublet af tilhængerne, der kaldte ham over igen og igen.

- Når man vinder kampe og scorer mål, så elsker tilhængerne dig. Vi er her for at gøre tilhængerne glade, sagde han

- Scorede fire mål og holdet fik tre point. Jeg kunne ikke være mere tilfreds...

Det tror pokker.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen