Horsens-boss: Mølby kan ende i AGF

I Horsens er man så småt begyndt at indstille sig på, at cheftræner Johnny Mølby kan være fortid i klubben efter denne sæson

Johnny Mølby er træner i Horsens, men kan ende i AGF til næste sæson (Foto: Claus Bonnerup)
Johnny Mølby er træner i Horsens, men kan ende i AGF til næste sæson (Foto: Claus Bonnerup)

Siden fyringen af Peter Sørensen har AC Horsens-træner Johnny Mølby været sat i forbindelse med jobbet i Aarhus, men i første omgang blev det assistent Jesper Fredberg, der overtog tøjlerne i klubben. 

Det billede kan meget vel blive ændret til næste sæson, og i AC Horsens er man da også klar over, at det kan blive svært at holdet Mølby, der har kontraktudløb med klubben efter sæsonen.

- Vi er indstillet på, at vi kan miste Johnny efter denne sæson og erkender, at han kan ende i AGF. Vi håber det ikke, for vi er virkelig glade for at have så passioneret en træner, men det er også sådan, at når man har dygtige folk ansat, så kan der være andre, der får øjne op for dem. Det gælder både spillere og trænere, og her må vi erkende, at Horsens jo ikke er landets største klub, så den risiko er tilstede, siger Horsens-direktør Henrik Ravn til BT.

Direktøren fortæller endvidere, at klubben så småt er begyndt at sondere terrænet efter en mulig afløser for Mølby. Meget afhænger dog af, om AC Horsens lykkes med oprykningen til Superligaen, og parterne er blevet enige om at sætte sig ned og snakke fremtid, når placeringen for denne sæson er en kendsgerning.   

Se også: Afsløring: AGF på trænerjagt

0 kommentarer
Vis kommentarer