Her er AGF's redningsplan

Bundholdet fra Aarhus smutter i skjul onsdag og torsdag - klubben har hentet norsk forstærkning og dansk mentalcoach

Jesper Fredberg får norsk assistance i skikkelse af den tidligere Rosenborg-træner Ola By Rise plus en dansk mentalcoach i bestræbelserne på at undgå nedrykning. (Foto: Claus Bonnerup).
Jesper Fredberg får norsk assistance i skikkelse af den tidligere Rosenborg-træner Ola By Rise plus en dansk mentalcoach i bestræbelserne på at undgå nedrykning. (Foto: Claus Bonnerup).

Der bliver ualmindelig fredeligt på Fredensvang de kommende dage. AGF skærmer nemlig af for presse og tilskuere og søger skjul et hemmeligt sted, hvor truppen og ledergruppen i fællesskab kan lægge planer for, hvordan holdet undgår nedrykning fra Superligaen - igen.

AGF har desuden hentet norsk forstærkning i skikkelse af den tidligere Rosenborg-træner, den 53-årige Ola By Rise, og mentalcoach'en Bent Kock Nielsen er også indkaldt til tjeneste i den århusianske lejr, meddeler AGF's administrerende direktør, Jan Christensen.

Se også: Hyldest til AGF-bøddel og guldkalv

- Vi har ved flere lejligheder givet udtryk for, at vi er indstillede på at dreje på alle relevante håndtag for at sikre os endnu en sæson i Superligaen, og i tæt dialog med cheftræner Jesper Fredberg og sportschef Brian Steen Nielsen har vi besluttet at tilknytte Ola By Rise og Bent Kock Nielsen for resten af foråret. Vi har fire kampe tilbage, og her skal de med deres erfaring og indsigt bidrage til, at vi får de afgørende marginaler over på vores side og henter de sejre, der skal til, siger Jan Christensen.

- Ola og Bent kommer begge med et helt objektivt syn på tingene, og de skal inden for hver deres felt – henholdsvis den fodboldfaglige og mentale del – rådgive og sparre med Jesper Fredberg og hans sportslige stab, så vi på alle parametre står bedst muligt rustet til de afgørende kampe, siger han.

Se også: Graulund: - Rør ikke ved træneren

- For at sikre optimal forberedelse til de kommende udfordringer i Superligaen er truppen onsdag og torsdag samlet i andre omgivelser end de vante. Her vil Ola By Rise og Bent Kock Nielsen også være til stede, og sidstnævnte vil helt specifikt arbejde med spillerne og trænerstaben omkring at præstere i en presset situation, siger direktøren.

Martin Jørgensen og Co. vender tilbage til virkeligheden fredag kl. 10, og først da er spillere og stab igen til rådighed for medier og fans.

0 kommentarer
Vis kommentarer