Officielt: Første AGF'ere forlader skuden

Anders Kure er færdig i AGF, men har endnu ikke konkrete tilbud på hånden i forhold til fremtiden

Anders Kure (tv) forlader AGF (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Anders Kure (tv) forlader AGF (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Hvis Anders Kure er med i AGF-truppen til sæsonens sidste kamp på søndag mod AaB, er det samtidig midtstopperens sidste kamp i den hvide trøje. 

Anders Kure er således færdig i AGF, idet han ikke forlænger sin kontrakt med klubben, der udløber 30. juni. Det har spilleren meddelt i en pressemeddelelse mandag eftermiddag. 

- Jeg havde en snak med Brian (Steen Nielsen, red.) for nogle uger siden, hvor jeg fortalte ham om min situation og mine tanker om, at jeg var på et tidspunkt i mit liv og min karriere, hvor jeg godt kunne tænke mig at komme ud og prøve noget nyt. Vi blev egentlig enige om at vente med at offentliggøre det, indtil vi forhåbentlig havde klaret skærene i Superligaen - både for klubbens og min egen skyld, så der ikke kom så megen opmærksomhed på det. Det endte desværre ikke sådan, og det er ikke, fordi det hedder 1. division, at jeg er på vej væk. Jeg er urtolig trist over, at det skulle ende på den her måde. Det er ikke lige gået efter mit hoved, siger Anders Kure.

Se også: Blodbad i AGF: Farvel til 14 profiler!Se også: AGF-boss: Alles job er på spil nu

Den 28-årige forsvarsspiller har endnu ikke nogen afklaring på fremtiden. 

- Jeg har ikke noget konkret på hånden, så nu må vi se, hvad der sker de næste par måneder. Jeg er åben for det meste. Jeg er utrolig glad for at være i AGF, men jeg kan også mærke, at jeg er et sted i mit liv og min karriere, hvor jeg skal ud og prøve noget andet og bo et andet sted. Rent personligt tror jeg også, at det vil være godt for mig at komme ud i nogle andre rammer, siger Anders Kure.

Tidligere på dagen har Aarhus Stiftstidende fortalt, at Anders Kure flirter med Superliga-klubben OB, men der er altså endnu ikke noget officielt meldt ud om den forbindelse. 

Anders Kure fik sin debut for AGF's førstehold tilbage i 2003 og har siden spillet 221 kampe i den hvide trøje. 

Se også: Kritisk AGF'er fortryder tv-kritik: Jeg dummede migSe også: Brian Steen svarer fans igen: Jeg går ingen steder

Målmand færdig
Også Emil Ousager er fortid.

- Jeg har svært ved at se mig selv i AGF efter sommerferien, siger Emil Ousager til tipsbladet.dk.

Kontrakten med AGF løber ud efter sæsonen og da konkurrenten Steffen Rasmussen netop har forlænget sin kontrakt med nedrykkerne og har været førstevalg i de seneste kampe efter sin lange skadespause, er udsigten til den ønskede spilletid svær at få øje på for Emil Ousager. 

- Jeg føler ikke, det har været berettiget, at jeg er blevet sat af, og hvis udsigten er at sidde på bænken i 1. division, er det ikke noget, jeg har lyst til. Det er ingen hemmelighed, at det har været en stor skuffelse igen at blive reserve, siger Emil Ousager.

- Jeg har ikke hørt noget fra klubben, men jeg regner med at skulle have en snak i denne uge, så der kan komme afklaring på, hvad de ønsker.

Emil Ousager har spillet 13 kampe for AGF i denne sæson som følge af skader til Steffen Rasmussen. Ingen af kampene er endt med clean sheet, men erfaringen kan ingen tage fra målmanden.

- Det har været dejligt at spille kampene i Superligaen. At spille på højeste niveau har været med til at udvikle mig og har givet mig mod på mere, siger den 26-årige målmand, som har haft flere løse henvendelser fra interesserede klubber.

- Det kunne være dejligt at at fortsætte i Superligaen, men lige nu, ved jeg ikke, hvor jeg spiller efter sommerferien. Det kunne også være sjovt at prøve noget helt nyt uden for landets grænser, hvis den mulighed opstår. Det handler først og fremmest om at opfylde to af de tre punkter, der hedder; en god oplevelse, en pose penge og spilletid.

Emil Ousager kom fra OB til AGF i 2011, men er næppe at finde i Aarhus-klubben, når det efter sommerferien hedder 1. division.   

- Så skal der ske noget helt ekstraordinært, siger han.

Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen