AGF får særbehandling på tv

Trods AGF's nedrykning til 1. division vil TV3Sport vise alle klubbens kampe i den kommende sæson

Morten Wieghorst og AGF-spillerne får i den kommende sæson så vidt muligt alle deres kampe vist på TV3Sport. (Foto: Rasmus Baaner)
Morten Wieghorst og AGF-spillerne får i den kommende sæson så vidt muligt alle deres kampe vist på TV3Sport. (Foto: Rasmus Baaner)

Trods nedrykning til 1. division får AGF's spillere også i den kommende sæson lejlighed til at vise sig frem på tv uge efter uge - ligesom fansene får lejlighed til at følge dem.

TV3Sport viser alle Aarhus-klubbens kampe i den næstbedste række, og klubben får tilmed faste spilletidspunkter, så fansene uge for uge ved, hvornår de skal sidde klar ved skærmen for at se kampene mod Horsens, AB, Vendsyssel og alle de andre. De første seks kampe ligger allerede fast.

- Med den store fanskare og bevågenhed, AGF har, er det attraktivt for os, at vise AGF’s kampe. Og det er ikke blevet mindre interessant, efter at Morten Wieghorst og Jacob Nielsen er kommet til. Det bliver spændende at følge det projekt, klubben har sat i gang for at komme tilbage i Superligaen, siger Kim Mikkelsen, ledende redaktionschef hos TV3 Sport i en pressemeddelelse.

AGF åbner sæsonen på hjemmebane mod FC Roskilde 27. juli.

Se også: AGF i pokalbrag i første runde

0 kommentarer
Vis kommentarer