Casper Sloth skifter til engelsk fodbold

AGF er blevet enig med Leeds om en overgangssum på seks millioner kroner for midtbaneprofilen

Casper Sloth skal bare forhandle de personlige forhold på plads, inden skiftet til Leeds bliver en realitet. (Foto: Rene Schütze)
Casper Sloth skal bare forhandle de personlige forhold på plads, inden skiftet til Leeds bliver en realitet. (Foto: Rene Schütze)

Han har længe været rygtet væk fra AGF, og nu kan kun en lønforhandling og et lægetjek ødelægge Casper Sloths udlandsdrøm. 

Midtbanespilleren med otte A-landskampe på cv’et skifter efter Ekstra Bladets oplysninger til den engelske traditionsklub Leeds med omgående virkning. 

Han har længe været på vej væk fra nedrykkerne og blev tidligere på sommeren sat i forbindelse med den franske klub Evian. Den flirt blev imidlertid ikke til noget, og nu bliver det i stedet Championship-klubben Leeds, der får glæde af den 22-årige dansker, der fik sin debut for AGF allerede som 17-årig. 

Se også: AGF tæt på Sloth-salg

Leeds regnes for at være en af Englands største traditionsklubber. Der står tre mesterskabstrofæer i klubbens pokalskab, men det er 22 år siden, der senest blev hentet guld hjem til Elland Road. 

Efter et langt og tumultarisk forløb har klubben netop fået den italienske forretningsmand Massimo Cellino som ny ejer. Han har gået shopamok og har allerede hentet elleve nye spillere i sommerens transfervindue. Casper Sloth bliver tolvte nye mand hos ’The Whites’, og flere spillere meldes på vej. 

Se også: TV: Debutanter hjælper AGF til pokalsucces

AGF får ifølge Ekstra Bladets oplysninger seks millioner kroner ud af handlen. Hverken Casper Sloth, spillerens agent Ivan Marko Benes eller AGF ønskede at kommentere spillerhandlen i aftes. 

Casper Sloth nåede at spille 134 kampe for AGF og havde et år tilbage af sin kontrakt. 

Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen