Wieghorst: Sæsonens bedste præstation

AGF-træner Morten Wieghorst var godt tilfreds efter torsdagens 3-0-sejr over Vendsyssel FF i 1. division

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

AGF trak sig torsdag aften ud af topkampen mod topholdet Vendsyssel FF med en overbevisende 3-0-sejr i den næstbedste danske fodboldrække.

Vendsyssel har 16 point efter otte kampe, mens AGF nu er rykket på andenpladsen med 14 point efter syv kampe. De to bedste hold fra 1. division rykker op i Superligaen.

Aarhusianernes cheftræner Morten Wieghorst glædede sig både over de tre point og den måde, de kom i hus på.

Se også: TV: Er dette årets afbrænder i dansk fodbold?

- Det var en god præstation på en svær udebane. Det kan vi godt være tilfredse med. Ja, det var vel indtil videre vores bedste præstation i denne sæson, siger Wieghorst til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Vi havde længere perioder, hvor vi dikterede spillet. Vi vidste, hvor vi kunne finde pladsen, og det synes jeg, at drengene løste flot. Vi spillede med tålmodighed i spillet og scorede nogle gode mål, der blev sat godt op.

- Det var vel kun en lille smule i starten af kampen og i starten af anden halvleg, hvor vi skulle have gjort det bedre, men det skal jo ikke være overskriften, når vi har vundet 3-0 på en svær udebane og i store dele af kampen har været dominerende.

Se også: TV: AGF stoppede Vendsyssel-festen

Det var den fjerde AGF-sejr i træk, og Wieghorst hæftede sig ved den spillemæssige fremgang, holdet har vist siden første spillerunde.

- Hvis man ser på os nu i forhold til starten af sæsonen, skabte vi også mange chancer, men vi gav godt nok også mange muligheder væk til modstanderne. Det gør vi ikke denne gang, og det har vi ikke gjort i et stykke tid.

- Det er vores fjerde sejr i træk, og vi vil gerne frem til, at vi rammer stimer som denne. Vi kan ikke vinde alle kampe - det ved vi godt - men at få disse stimer med flere sejre i træk - og hele tiden skubbe på for at forbedre os, lykkes vi med i øjeblikket, siger AGF-træneren.

Næste gang Wieghorst sender sine AGF-spillere i aktion er næste torsdag, hvor Vejle Boldklub er modstanderen i Aarhus.

Se højdepunkterne fra tremålssejren:

Se også: AGF sparker Osama Akharraz ud

0 kommentarer
Vis kommentarer