Banen kostede AGF-spiller skade: - Har aldrig prøvet noget lignende

Frederik Tingager var ikke imponeret over grønsværen i Haderslev, der kostede ham en knæskade efter et kvarter

HADERSLEV (Ekstra Bladet): AGF’s Frederik Tingager kunne ikke skjule frustrationerne efter, at han måtte humpe fra banen i Haderslev efter bare et kvarter.

Den ujævne bane kostede nøgle-indkøbet et tidligt exit, fordi han landede forkert og fik et vrid i anklen, som forplantede sig til knæet.

- Jeg ved ikke, hvad de har lavet … Bare sprede sand ud over det hele. Jeg har aldrig prøvet noget lignende.

- Så brug da pengene på en ordentlig bane i stedet for at bygge den tribune nede bag mål, sukkede den nye AGF’er.

- Jeg ved godt, at det lyder hårdt, og det er nok bare, fordi jeg er så frustreret, at jeg siger det, sagde Frederik Tingager.

Han blev grundigt tjekket af AGF’s lægestab efter kampen, og selv om små skader i AGF traditionelt ikke eksisterer, så ser det ud til at nøgleforsvareren er sluppet billigt fra sit møde med den ujævne bane i Haderslev.

- Jeg er blevet tjekket igennem, og umiddelbart tyder det på, at det er en nerve, der er blevet trykket lidt, sagde han.

- Jeg føler ikke, det er noget slemt. Så det mest frustrerende i aften var så, at jeg ikke kunne hjælpe holdkammeraterne derude, sagde Frederik Tingager.

Patrick Mortensen kunne juble over sit første mål for AGF. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix Superligaen AGF-angriber efter drømmekasse: - Jeg har lukket kæften på folk nu

Patrick Mortensen scorede sit første mål for AGF, efter Jens Stage havde bragt aarhusianerne foran med 1-0. Foto: Ritzau Scanpix AGF Drømmekasse sikrede AGF superstart på foråret

Bayern München scorede historiens hurtigste selvmål i Bundesligaen - til stor jubel for Augsburg-spillerne. Foto: Ritzau Scanpix Tysk fodbold Bayern München-spiller med historisk selvmål i smal sejr

8 kommentarer
Vis kommentarer