Blodigt ulvepoint mod dødtrætte AGF

FC Midtjylland fik et enkelt point sent i kampen

FC Midtjylland fik sent i kampen kæmpet sig til et enkelt point mod AGF (Foto: Lars Poulsen)
FC Midtjylland fik sent i kampen kæmpet sig til et enkelt point mod AGF (Foto: Lars Poulsen)

HERNING (Ekstra Bladet): AGF leverede for anden gang på tre døgn en voldsom kraftudladning. Og i modsætning til pokalfinalen, så fik De Hvide noget ud anstrengelserne.

I en kamp, der især i første halvleg truede med at blive decideret ond, lykkedes det AGF at redde 1-1 hjem mod cheftræner Glen Riddersholms gamle klub, medaljejagtende FC Midtjylland.

Gæsterne tog føringen efter en halv time, da Tim Sparv fejltimede et forsøg på at heade bolden væk i egen zone - og sendte bolden ind over Mikkel Andersen.

Glen Riddersholm har udtaget en ung, talentfuld spiller til kampen mod FCM. (Foto: Lars Poulsen) AGF AGF udtager 16-årigt stortalent til FCM-opgør

På det tidspunkt var temperamenterne allerede godt op at køre, da dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen lagde en linje, der gav vidt spillerum i nærkampene.

Og spillerne brugte linjen til at gå meget langt i nærkampene. Værst da Tim Sparv måtte sys for et flækket øjenbryn efter en grim albue fra AGF's Stephan Petersen.

En forseelse der bør blive et tema for disciplinærudvalget.

Ståle Solbakken (Foto: Jens Dresling) FC København Solbakken: Stærk taktisk fysisk og mental præstation

AGF tog den snævre føring med i kabinen. Mod en flok uopfindsomme ulve kunne der ikke indvendes noget mod den føring.

FC Midtjylland fik mere form over sagerne efter pausen. Men de løb konstant mod en mur i AGF's forsvar hvor især Josip Elez var en åbenbaring.

Det lå i luften, at AGF godt kunne hive den første Superliga-sejr hjem under Glen Riddersholm. Men netop som kampen gik ind i slutfasen fik FC Midtjylland udlignet, da indskiftede Pione Sistos indlæg blev rettet ind i eget net af AGF-keeper Steffen Rasmussen.

I slutfasen appellerede FC Midtjylland i flere omgange for straffespark. Men uden held. Og så kunne AGF hente et sliderpoint i en uskøn affære.

18 kommentarer
Vis kommentarer