Borgmester drømmer om nyt stadion til AGF

Aarhus' borgmester Jacob Bundsgaard drømmer som så mange andre i Smilets By om et nyt stadion til AGF fri for atletikbane

Borgmester Jacob er ikke afvisende over for nyt stadion i Aarhus. (Foto: ernst van Norde)
Borgmester Jacob er ikke afvisende over for nyt stadion i Aarhus. (Foto: ernst van Norde)
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AGF

AGF har i Ceres Park en hjemmebane, hvor der er plads til rigtig mange tilskuere, men alligevel betegnes stadionet i Aarhus som et af de mest fesne i dansk fodbold.

En meget stor del af forklaringen er, at der mellem banen og tilskuerpladserne er en stor atletikbane. Det gør, at fansene sidder et stykke fra linjerne, og dermed er det svært for alvor at skabe en feststemt kulisse.

Det er noget, man har været opmærksom på i mange år i Aarhus, og det gælder også fra politisk side, hvor Aarhus' borgmester Jacob Bundsgaard (S) gerne ser et bedre stadion til AGF. Det skriver morethanaclub.dk.

- Jeg deler drømmen om et fodboldstadion der er indrettet specifikt til formålet. I dag har vi jo både et fodbold og et atletikstadion i samme, og det skal vi have gjort noget ved på et tidspunkt, men det kræver mange gode kræfter, der skal være med til at løfte sådan en opgave, sagde Jacob Bundsgaard i lørdags i et radioprogram på P1.

AGF's nuværende forpagtningsaftale med Ceres Park udløber i 2020.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+