- Det er vanvittigt og kriminelt

AGF-direktøren, Jacob Nielsen, høster stor kritik fra en nuværende og en tidligere sportsdirektør i dansk fodbold efter sin udtalelse i Parken søndag

Jacob Nielsen kommer med hårde ord om dommerne og FCK

Udtalelserne fra AGFs administrerende direktør, Jacob Nielsen, efter søndagens kamp i Parken var ikke på sin plads.

Det fortæller sportsdirektør i HB Køge, Per Rud, og den tidligere sportsdirektør i FC København Niels Christian Holmstrøm i programmet Købmændenes Klub på Discovery+.

Søndagens kamp mellem FC København og AGF i 3F Superligaen endte 3-3, efter aarhusianerne var foran med 1-3. Hjemmeholdets Jonas Wind scorede det udlignende mål på straffespark dybt inde i den lange overtid, og det fik Jacob Nielsens sind i kog.

Nielsen beskyldte FC København for at manipulere med dommeren, men han har efterfølgende været ude at undskylde for sine udtalelser. Alligevel langer Rud ud efter AGF-direktøren.

- Jeg synes, det er vanvittigt sagt. Det er i min bedste optik dybt useriøst, siger sportsdirektøren i HB Køge.

Også Holmstrøm er utilfreds med udtalelsen fra Jacob Nielsen.

- Det, som Jacob Nielsen siger, er jo kriminelt. Det er bagvaskelse og beskyldninger, som er grebet ud af den blå luft, lyder det fra den tidligere sportsdirektør i FC København.

AGF truede med at nedlægge en protest i forbindelse med situationen i Parken, men klubben har efterfølgende valgt at droppe det.

AGF dropper protest - Jacob Nielsen undskylder

Se hele interviewet med Niels Christian Holmstrøm og Per Rud herunder.

Hvem tjener mest i Superligaen? Få svaret og se top-10 i Ekstra Bladet+ lige her!