Annonce:
Annonce:

'Duncan' om Randers-skurk: Han lignede en idiot

Randers’ unge Jonas Bager begik to brølere, da han lavede straffespark og blev smidt ud bl.a. for at provokere AGF’s medrejsende fans

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AGF

RANDERS (Ekstra Bladet): Det var en dybt ulykkelig Jonas Bager, der fredag aften mødte pressen efter at været gået fra helt til skurk i Randers på få minutter.

Den unge vikar, der med bravour afløste den karantæneramte Randers-anfører Mads Fenger, havde spillet en blændende kamp i centerforsvaret, men dybt inde i overtiden vælte Bager Morten ‘Duncan’ Rasmussen i feltet, og angriberen eksekverede selv straffesparket og ødelagde dermed festen i Randers.

- Jeg føler ikke, det er et kæmpe straffe, men Duncan er snu, og han filtrer sig ind i mig, så det kan dømmes. Jeg er pisse ked af, at det er mig, der har kostet to point på en dum hjerneblødning bedst som vi lå til at få en yderst vigtig sejr, lød det fra Jonas Bager.

Annonce:

Og for at gøre ondt værre endte Bagers triste aften med et rødt kort, så han med sikkerhed er ude af næste rundes skæbnekamp mod SønderjyskE.

61060611.jpg
Randers-knægten fik nemlig sit andet gule kort for straffesparket mod Morten Duncan. Den første advarsel havde han raget til sig, da randrusianerne bragte sig foran et minut før lukketid, da han provokerede de medrejsende AGF-fans.

- Jeg ville bare hælde lidt brænde på bålet ved at juble ned mod deres fans. Der havde været så meget lir op til kampen og under kampen, så jeg ville også deltage lidt i festen, og det er måske dumt set i bakspejlet, og jeg endte så med at ødelægge festen, sagde Jonas Bager og uddybede:

- Det var linjedommeren, der så episoden, og signalerede til dommeren, at jeg skulle have gult for at provokere AGF-fansene. Det anede jeg ikke, man kunne få gult for. Det opsummerer fint kampen: Det var pisse fedt, lige indtil jeg ødelagde festen.

61061849.jpg
I AGF-lejren så anfører Morten ‘Duncan’ Rasmussen situationen med Jonas Bager helt anderledes.

Annonce:

- Han tager armene rundt om mig, og jeg mærker et træk. Jeg har ingen interesse i at skabe kontakt i situationen, så det er ham, der laver holdesituationen, sagde Morten Duncan, der ikke var imponeret over Jonas Bagers aktion fem minutter forinden, da han fik gult for at provokere AGF’s fans under fejringen af føringsmålet.

- Han stod og lignede en idiot. I stedet for at juble med sine holdkammerater stod han og jublede mod vores fans. Heldigvis fik vi hevet bolden ud af nettet og straffet dem i overtiden, og det siger sig selv, det er en god følelse, når det er os, der scorer til aller sidst for en gang skyld, sagde AGF's anfører.

TV: Se bisse-stregerne fra fredagens intense opgør.

Straffe-chok og rødt kort i hadets opgør

Ren provokation: Chefen tørrer røv i AGF-trøje

Pris-chok! Superliga-flop koster 170 millioner

Husker du Mini-Ronaldinho: Her er hans utrolige historie

Her er de 25 mest magtfulde i dansk fodbold
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: