Dybt skuffet AGF-chef: Vi betalte prisen

David Nielsen er ærgerlig over, at tilfældigheder kostede AGF et vigtigt skridt i jagten på top-seks

Det lignede længe, at AGF tirsdag aften ville få ‘forårets’ fjerde clean sheet, tre point og tage et kæmpe skridt op i tabellen og i jagten på mesterskabsslutspillet.

Men en scoring fra islandske Kjartan Finnbogasson i kampens absolut sidste sekunder sendte AGF fra rødglødende top-seks-aspiranter til en tur i dybfryseren i de voldsomme snemasser, hvor De Snehviie lå og græmmede sig på den knoldede bane.

AC Horsens Vanvittig afslutning: Spolerer AGF-triumf i stort drama

- Vi betalte prisen for at forsøge at spille på banen. Det skulle vi ikke have gjort i anden halvleg, når man tænker på vinden, banens beskaffenhed, vejret og forholdene i al almindelighed. Det var desværre tilfældigheder, der kostede os point efter en godkendt præstation, sagde en tydeligt skuffet David Nielsen, der samtidig erkendte, at det var en dyr pris at betale for AGF:

Artiklen fortsætter under billedet.

Det var svære forhold for bl.a. Jonas Borring og Daniel A. Pedersen i tirsdagens Superliga-kamp. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Det var svære forhold for bl.a. Jonas Borring og Daniel A. Pedersen i tirsdagens Superliga-kamp. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
 

- Hvis vi for alvor skulle have hugget til chancen for at nå top-seks, så skulle vi have vundet i Lyngby og i dag (tirsdag, red.) i Horsens. Særligt mod Horsens synes jeg, vi havde fortjent det. Jeg er tilfreds med næsten alle aspekter af måderne, vi tacklede denne kamp på, og vi løste opgaven rigtig fornuftigt, lød det fra David Nielsen, der ikke helt ville afskrive drømmene om mesterskabsslutspillet i Aarhus.

- Nu er vi desværre der, hvor vi er afhængige af en række andre resultater fra en række andre hold, og derfor kan jeg sige endnu mere overbevisende, at vi ikke spekulerer voldsomt over det. Vi leverede et fint aftryk, og vi går på banen for at vinde de sidste kampe i grundspillet, og så må vi se, hvor langt det bringer os.

AGF kom foran allerede efter seks minutter mod AC Horsens. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
AGF kom foran allerede efter seks minutter mod AC Horsens. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
 

Selv om AGF’s cheftræner mente, at vejrforholdene spillede ind på kampens afvikling og resultat, så har David Nielsen ikke planer om at gå videre med sagen, som i første omgang blev afgjort, da dommer Sandi Putros inden kampstart vurderede, at banen var sikker at spille på for aktørerne.

- Det vil jeg ikke blande mig i, og det er ligegyldigt, hvad jeg mener. Spillerne har sagt, at banen var lige på grænsen, men det vigtigste var i mine øjne, at der ikke var nogen, der blev skadet eller kom galt af sted på grund af banen, sagde David Nielsen.

Om AGF-direktørerne Jacob Nielsen og Peter 'PC' Christiansen er enige, må tiden vise.

AGF har kun tre point til top-seks, men de fem modstandere over aarhusianerne har alle en kamp i hånden.

FC København har Superligaens klart tungeste lønbudget. Foto: Polfoto/ Jens Dresling. Sport og Spil Millionerne ruller: Så meget bruger din klub på spillere

LIVE

Superligaen AGF missede muligheden i Lyngby

29 kommentarer
Vis kommentarer