Efter brandattentat mod stjernes lejlighed: Mand anholdt

En 23-årig mand er anholdt for brandstiftelse på adresse, hvor Superliga-spilleren Jens Stage har lejlighed

Fodboldspilleren Jens Stages lejlighed er blevet udsat for hærværk, efter han er skiftet fra AGF til FC København. Foto: Presse-fotos.DK
Fodboldspilleren Jens Stages lejlighed er blevet udsat for hærværk, efter han er skiftet fra AGF til FC København. Foto: Presse-fotos.DK

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. SMS-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Politiet har anholdt en 23-årig mand for brandstiftelse i Eckersbergsgade i det centrale Aarhus, hvor Superliga-stjernen Jens Stage har lejlighed.

Denne bopæl blev i weekenden udsat for hærværk og brandstiftelse.

Her blev en genstand angiveligt kastet ind gennem en rude, hvorefter der opstod der en mindre brandskade i lejligheden.

- Det er en sag, vi tager meget alvorligt, og vi iværksatte meget hurtigt en række efterforskningstiltag. Det ledte os på sporet af den 23-årige, som omkring klokken ni blev anholdt på sin bopæl, siger politiinspektør Brian Olsen i pressemeddelelsen..

- Vi kan ikke udelukke, at der er flere gerningsmænd, og vi fortsætter selvfølgelig vores efterforskning, lyder det videre.

Jens Stage er denne sommer skiftet fra AGF til FC København i en rekord-handel for den jyske klub, og begge parter tog mandag skarpt afstand fra den forfærdelige episode på spillerens bopæl i det aarhusianske.

- Vi fordømmer på det kraftigste den slags handlinger og tager skarpt afstand til dem. Vi har tilbudt vores hjælp til politiets efterforskning og vi håber, at gerningsmændene findes og bliver stillet til ansvar, sagde AGF-direktør, Jacob Nielsen.

- Og hvis de bliver identificeret, og det viser sig, at gerningsmændene har forbindelse til nogle af vores fans, så vil de - ud over en civil dom - få livslang karantæne til alle AGF's kampe, lød det fra AGF-bossen.

Ekstra Bladet har tirsdag været i kontakt med Østjyllands Politi, der ikke kan fortælle yderligere om sagen, da der er anmodet om lukkede døre til grundlovsforhøret onsdag klokken 8.30.

Se også: Politi og klub i opråb: Satte ild til Superliga-stjernes lejlighed
Se også: FCK-stjernes naboer: - Kunne være gået grueligt galt
Se også: Lyndebut i FCK-trøjen: Han er så helstøbt og klar

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere