Efter Ekstra Bladets afsløring: Wieghorst er helt rolig

AGF-træneren virker udadtil rolig i forhold til, at direktør Jacob Nielsen har haft samtaler med Glen Riddersholm

Ekstra Bladets sportschef Allan Olsen fortæller om den opsigtsvækkende historie

Ekstra Bladet kunne mandag afsløre, at AGF-direktør Jacob Nielsen tilbage i juni var dialog med Glen Riddersholm.

Parterne havde samtaler både før og efter Riddersholms opsigelse i FC Midtjylland den 24. juni.

Ekstra Bladet har blandt andet set screendumps af dokumentation, der ikke efterlader tvivl om, at parterne har talt sammen om AGF-projektet på den lange bane.

Efter en god start er AGF røget ind i en skidt stime og presset stiger på træner Morten Wieghorst. Foto: Anders Brohus Allan Olsen - 28. sep. 2015 - kl. 14:46 Riddersholm-snak er giftig for AGF

Det giver også mening i forhold til, at forholdet mellem AGF-ledelsen med Jacob Nielsen og sportschef Jens Andersson på den ene side og cheftræner Morten Wieghorst ikke er det varmeste.

Wieghorst har ikke den sportslige indflydelse, som han blev lovet ved sin ansættelse, og fyringen af scout Erik Larsen skadede i den grad forholdet mellem parterne.

Derudover kunne Morten Wieghorst også være et aktuelt emne som dansk landstræner, og derfor har Jacob Nielsen helt sikkert arbejdet med alternative emner, hvis samarbejdet med Wieghorst af den ene eller anden grund ophører før kontraktudløb i 2017.

Morten Wieghorst har ikke længere det varmeste forhold til AGF-toppen (Foto: Lars Poulsen) Superligaen - 28. sep. 2015 - kl. 10:39 Koldfront i AGF: Derfor er Riddersholm i søgelyset

Nyheden om samtaler med Riddersholm har sandsynligvis ikke været den bedste start på mandagen for Morten Wieghorst, der i forvejen skulle slikke sårene efter 2-0 nederlag til FC Nordsjælland søndag aften.

Men over for lokalavisen Århus Stifttidende slår Wieghorst fast, at han ikke er bekymret for sit job, og han ikke er overrasket over, at en historie af denne kaliber kommer nu efter syv kampe uden sejr i Superligaen.

- Hvis de havde mødtes, så tror jeg, jeg havde fået det at vide. Jeg ved egentlig ikke, hvad jeg skal svare til det. Men jeg kan konstatere, at der altid kommer den her slags historier når resultaterne ikke er der.

- Jeg tror, at hvis vi havde vundet i går, så var den nok ikke kommet. Det bekymrer jeg mig ikke så meget om. Dét, der optager mig er at sørge for at holdet gør det så godt som muligt, så vi får nogle point igen, siger Morten Wieghorst til Århus Stiftstidende.

Glen Riddersholm har haft samtaler med AGF-direktør Jacob Nielsen (Foto: Anders Brohus) AGF - 28. sep. 2015 - kl. 07:15 Afsløring: Guld-Glen førte hemmelige samtaler med AGF

Avisen spørger også Morten Wieghorst til forholdet til ledelsen, hvor cheftræneren afviser, at der skulle være problemer.

- Vi har et fint forhold.

Også i forhold til det forhold, du har haft til din chef i dine tidligere klubber?


- Min nærmeste chef er jo sportschefen og vores forhold er fint.
 

TV: AGF blev hurtigt sænket mod FCN  - se målene fra søndagens kamp her

11 kommentarer
Vis kommentarer