Eks-landsholdsspiller starter nyt kapitel i AGF

Den tidligere landsholdsspiller Martin Retov er ny mand i AGF's ungdomsafdeling, hvor han bliver assistenttræner på U/17-holdet

Martin Retov opnåede i løbet af karrieren seks kampe på A-landsholdet. Fremover skal den tidligere AC Horsens- og Brøndby-spiller være træner for AGF's U16- og U17-hold. (Foto: Lars Poulsen)
Martin Retov opnåede i løbet af karrieren seks kampe på A-landsholdet. Fremover skal den tidligere AC Horsens- og Brøndby-spiller være træner for AGF's U16- og U17-hold. (Foto: Lars Poulsen)

Der er store forandringer i gang i Superliga-klubben AGF's ungdomsafdeling. Senest har der været ændringer i forhold til, hvordan træningen skal foregå i klubben, og nu bliver der også hentet nye trænere til klubben.

Det nyeste skud på stammen er den tidligere Brøndby-profil Martin Retov, der kommer fra AC Horsens.

35-årige Martin Retov ser nu meget frem til at komme til Aarhus-klubben, hvor han kommer til at være tilknyttet U/16 og U/17-holdet. Det siger han på AGF's hjemmeside.

- Det tiltaler mig rigtig meget at komme ind i et rigtig godt elitemiljø med dygtige trænere, der arbejder med at udvikle unge spillere og gøre dem klar til højeste niveau, siger Martin Retov.

- Jeg kan dele ud af den erfaring, jeg har fået i min spillerkarriere, men jeg er her også for at suge til mig. Det er en ny verden for mig, og jeg glæder mig bare til at lære af de mange dygtige trænere, der er i klubben.

AGF's talentchef Anders Madsen er naturligvis også godt tilfreds med den nye tilføjelse i staben.

- Vi glæder os over, at Martin har sagt ja til at blive en del af vores trænerbesætning. Med sin erfaring og fodboldmæssige indsigt bliver han et stærkt supplement til den dygtige trænerstab, vi allerede har omkring U17 og U16, siger Anders Madsen.

I forvejen har AGF tidligere topspillere somAllan K. Jepsen, Christian Flindt-Bjerg, Martin Jørgensen og Flemming Povlsen i ungdomsafdelingen, og nu kommer den tidligere AC Horsens-, Hansa Rostock-, Brøndby- og Køge-spiller Martin Retov til klubben.

2 kommentarer
Vis kommentarer