Fans går amok i AGF-tatoveringer

At de endelig har fået succes i Aarhus, betyder meget for de mange fans af AGF. Ifølge tatovør er der mange, der skal have foreviget succesen

Mange vil have foreviget den succes, AGF har fået og understregede med kvalifikation til Europa efter sejren over OB.

Det er Danmarks næststørste by, og i forhold til fodboldhistorie er der få danske klubber, der kan måle sig med AGF.

Men de senere år er det ikke meget, fans af AGF har haft at juble over.

Men denne sommer var der igen stor glæde over fodbolden i Aarhus, for selv om AGF ikke har vundet noget, har klubben fået bronze i Superligaen og sikret sig en plads i Europa League-kvalifikationen.

Den bedste præstation i 23 år. Og det har fået glade fans til at henvende sig med ønsker om at få bedriften foreviget på kroppen.

Det skriver Lokalavisen Aarhus.

Avisen har haft fat i tatovøren Sinners Inc i Aarhus Nord, der fortæller, at man aldrig tidligere har fået så mange henvendelser om AGF-tatoveringer.

- Det begyndte mandag, dagen efter de fik bronzen overrakt. Der mødte vi ind til en masse mails i indbakken, hvor vi tydeligt kunne se, interessen var helt vild.

- De sidste par dage har vi vel fået forespørgsler på mere end 20 AGF-tatoveringer. Normalt kommer folk måske ikke så meget her og får lavet den slags tatoveringer, men nu ringer alle mulige, siger Marcus Knakkergaard, som er shop manager i forretningen, til Lokalavisen Aarhus.

Sidst AGF fik medaljer i Superligaen, var i 1997, hvor man vandt bronze.

Året forinden endte man to i Superligaen og vandt også pokalturneringen, men siden har der altså været både medalje- og pokaltørke. Indtil i søndags.

84 kommentarer
Vis kommentarer