Fest i overtiden: Her flår fans bukserne af AGF-helt

AGF's Jesper Lange fik flået bukser ned om ballerne af sine egne fans midt i jublen over sin egen udligning i overtiden af opgøret mod SønderjyskE 

Jesper Lange endte uden shorts, efter han udlignede til 2-2 i overtiden af opgøret mod SønderjyskE. (Foto: Claus Bonnerup)
Jesper Lange endte uden shorts, efter han udlignede til 2-2 i overtiden af opgøret mod SønderjyskE. (Foto: Claus Bonnerup)

Undertegnede får af en eller anden grund trang til at smide bukserne til fester, når promillerne sætter ind i blodet og beruselsen er på sit højeste.

Lørdag eftermiddag var det dog ikke alkohol, der gjorde, at bukserne pludselig røg af AGF's Jesper Lange. Der var nok snarere tale om en hændeligt og sjovt uheld.

I overtiden af opgøret klappede Lange bolden i kassen til udligning og slutresultat 2-2 mod SønderjyskE, og det drøn fik AGF's medrejsende fans til at feste så voldsomt, at de midt i udskejelserne fik flået shortsene af Lange, som var løbet ud til fansene for at modtage deres hyldest.

AGF fightede sig flot til uafgjort mod SønderjyskE i de absolut sidste sekunder af kampen.. (Foto: Claus Bonnerup) Superligaen Drama: AGF kæmper sig tilbage efter kongekasse

AGF-helten havde nok ikke set den med shortsene komme. Men det så ikke ud til at genere ham synderligt, at de var trukket godt ned om ballerne på ham, mens det fløj rundt med fadøl.

Se den spøjse shorts-situation lige her:

Heldigvis for Lange havde han et par varmeshorts inde under de 'rigtige' shorts. Så det blev ikke til noget nøgenshow denne eftermiddag på Sydbank Park i Haderslev.

Målet, der førte til 'næsten-bare-baller'-episoden, var i øvrigt Langes første kasse i sæsonen.

5 kommentarer
Vis kommentarer