Flemming Povlsen tilbage i AGF

Flemming Povlsen vender tilbage til AGF - denne gang som angrebstræner i klubbens talentafdeling

Det blev et kort fravær fra AGF for Flemming Povlsen, der nu skal gøre klubbens talenter skarpere foran mål. (Foto: Anders Brohus)
Det blev et kort fravær fra AGF for Flemming Povlsen, der nu skal gøre klubbens talenter skarpere foran mål. (Foto: Anders Brohus)

Flemming Povlsen måtte tidligere på sommeren stoppe som angrebstræner for AGF's førstehold på grund af sine forpligtelser som kommentator på tv, men nu vender den tidligere landsholdshelt tilbage til Aarhus-klubben.

Se også: TV-tjans koster Flemming Povlsen trænerjobbet

AGF har således på ny tilknyttet Flemming Povlsen - denne gang som angrebstræner i klubbens talentafdeling.

- Det gælder for AGF som for alle andre klubber at prøve at skabe noget nedefra, der kan komme ind og være en del af førsteholdstruppen. Vi skal gerne have nogle offensive talenter til at slå igennem, og det glæder jeg mig til at bidrage til, siger Flemming Povlsen til AGF.dk.

- Der er selvfølgelig både nogle taktiske og tekniske ting, men jeg lægger også stor vægt på spillernes mentalitet, som jeg gerne vil være med til at hærde. Jeg har set mange spillere komme op og bruge alt for lang tid på at komme ind i den kultur, der hersker i en førsteholdstrup. Hvis man kan hjælpe spillerne med at give dem nogle af de redskaber, de skal bruge for at klare sig, når de kommer op som senior, så er de kommet godt af sted, tilføjer Flemming Povlsen.

Se også: Takker Flemming Povlsen for sine to AGF-mål

Den tidligere landsholdsspiller er glad for at skulle i gang med trænerfaget igen.

- Der findes jo ikke noget skønnere at være på træningsbanen en flot solskinsdag som i dag og hjælpe til med at unge, ambitiøse fodboldspillere udvikler sig i den rigtige retning. Ja, det er et drømmescenarie for mig at lave det her sammen med mit tv-job, siger Flemming Povlsen.

Flemming Povlsen har tidligere været ansat i bl.a. Randers FC, Horsens, Silkeborg og OB.

4 kommentarer
Vis kommentarer