Forsvarsproblemer i AGF: Skader presser Riddersholm

Klubben fra Århus er ramt af skader i forsvaret før opgøret mod AaB

TV: Sådan fungerer den nye struktur i Superligaen.

Når Superliga-foråret åbner på søndag for AGF, kan det blive med en noget alternativ konstellation i forsvaret.

Glen Riddersholm skal muligvis tænke i alternativer, når han skal sætte sit hold til opgøret mod AaB, for klubben døjer med skader i forsvaret inden opgøret mod AaB.

Niklas Backman har problemer med hoften og er ude på ubestemt tid, og Mikkel Rask har lidt problemer med baglåret, mens Dino Mikanovic forlod torsdagens træning med et slag over anklen, skriver Århus Stiftstidende.

Og det presser Glen Riddersholm, der, hvis de tre er ude, kun har Alexander Juel Andersen, Jesper Juelsgård og Dzhamaldin Khodzhaniazov til rådighed af truppens seniorforsvarsspillere.

- Vi har da udfordringer defensivt, det skal ikke være en hemmelighed. Det har vi haft hele sæsonen, og det er også én af årsagerne til, at vi har lukket for mange mål ind. Vi har stillet med 11 konstellationer i forsvaret, og jeg håber selvfølgelig, at der ikke er noget af alvorligere karakter med Rask - og det formoder jeg heller ikke - fordi så kan vi fastholde noget kontinuitet, siger AGF's cheftræner Glen Riddersholm til Århus Stiftstidende.

AGF venter dermed i spænding på nyt om Dino Mikanonvic's slag og foden og Mikkel Rasks problemer med baglåret. Bliver ingen af de to klar til kampen mod AaB, kan Riddersholm være tvunget til at benytte en af de yngre spillere i Oskar Buur og Emil Christensen.

TV: Sådan fungerer den nye struktur i Superligaen:

Se også: Iskolde FCK: Sagde nej til over 50 mio. kr.

Se også: FCK jagter historisk milepæl

Se også: AaB foran monstersalg: Gigantbud på guldfuglen

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen