Annonce:
Annonce:

Glad Glen: Derfor vi hentede ham

Fed fredag i Aarhus: AGF kom på tavlen, og nyindkøbte Tobias Sana strålede i sejren mod Hobro

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AGF

AARHUS (Ekstra Bladet): Man skal passe på med at udskrige succeser og fiaskoer i sportens verden efter et meget kort bekendtskab, men alligevel tyder alt i sol, måne og stjerne på, at Tobias Sana bliver et fremragende indkøb for AGF.

Svenskeren var en fryd for øjet i sin frie 10’er rolle mod Hobro, og selv om Sana ikke selv kom på måltavlen eller stod bag en assist, så var den tidligere Ajax- og Malmö-spiller med afstand banens bedste i AGF’s sejr mod Hobro.

- Man fik i dag (fredag, red.) det første syn for, hvorfor vi har været forhippede på at hente Tobias gennem nogen tid. Han er en offensiv-spiller, der ser ting, som de fleste andre ikke ser. Han er boldfast, dynamisk og chanceskabende, lød de rosende ord fra en glad Glen Riddersholm, inden cheftræneren fortsatte sin skåltale:

Annonce:

- Tobias er den type, vi har skreget på i AGF lige så længe, som jeg har været træner, og han spiller en rigtig god kamp. Men lad os nu holde benene på jorden, det var trods alt kun oprykkerne, vi slog på hjemmebane, lød det fra Riddersholm, der måtte tage sig selv i ikke at lyde al for euforisk.

Hovedpersonen selv, altså Tobias Sana, har åbenbart lært hos sine tidligere, store arbejdsgivere, at man ikke skal skrue forventningerne for højt op.

Svenskeren var nemlig noget mere afdæmpet i beskrivelsen af sin præstation.

- Jeg spiller vel ganske fint, men jeg kan meget mere. Jeg skal skabe endnu mere og blive mere målfarlig. Jeg trives i rollen som 10’er, og jeg synes, det fungerede fint med sammenspillet med ‘Duncan’. Jeg er mest glad for sejren, og at vi kunne give vores fantastiske publikum tre point efter skuffelsen i premieren, sagde ‘kampens spiller’ til Ekstra Bladet.

Tobias Sana spillede en stor kamp i sin nye trøje (Foto: Ernst van Norde)
Tobias Sana spillede en stor kamp i sin nye trøje (Foto: Ernst van Norde)
 

Netop angrebsmakkeren, Morten Duncan, var også i hopla på sidelinjen efter sejren. Den notoriske målsluger kom på tavlen, da han nærmest stod i vejen for Niklas Backmans afslutning, som førte til GF’ernes hurtige føringsmål.

Annonce:

- Det var 100 procent mit mål, og man ved aldrig, hvor den bold var havnet, hvis ikke mit støtteben var plantet på det rigtige sted, sagde Superligaens mest scorende spiller med et smil, inden han slog over i en mere oprigtig tone:

- Det er selvfølgelig ikke bevidst, jeg scorede, og det er egentlig heller ikke sååå vigtigt. Jeg er langt gladere for at komme på pointtavlen - det er en kæmpe forløsning for både holdet og byen. Jeg synes, vi har lagt fint fra land rent spillemæssigt, og nu kom pointene også mod Hobro, så det var fedt, sagde Morten Duncan Rasmussen.

AGF fik sæsonens første sejr da nyindkøb strålede
Ny i Aarhus: AGF er en storklub
Er Tøffe blevet vanvittig?: Tror på AGF i top 4
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: