Glen sender AGF-legende ud på bænken

Serbiske Aleksandar Jovanovic er hentet som førstevalg i buret - Steffen Rasmussen starter derfor næste sæson som reserve

AGF-målmand Steffen Rasmussen bliver efter alt at dømme reserve i den kommende sæson (Foto: Samy Khabthani Gonzales)
AGF-målmand Steffen Rasmussen bliver efter alt at dømme reserve i den kommende sæson (Foto: Samy Khabthani Gonzales)

PARKEN (Ekstra Bladet): Det var en rigtig dårlig weekend end for AGF’s Steffen Rasmussen. 

Lørdag købte klubben den serbiske landsholdsmålmand Aleksandar Jovanovic, og søndag lukkede Rasmussen så to sene mål ind i Parken i en Superliga-kamp, der kan vise sig at blive den 33-årige AGF-legendens sidste i et pænt stykke tid.

For efter 1-2-nederlaget til mestrene slog træner Glen Riddersholm fast, at Jovanovic står til at skulle vogte målet fra starten af næste sæson. 

- Jovanovic er som udgangspunkt hentet ind som førstevalg. Det er klart. Jeg har haft nogle gode snakke med Staff, og han er klar til at dedikere sig til AGF’s fremtid.

- Han er en vigtig spiller for mig, og det bliver han også i fremtiden, lød det fra Riddersholm, der har savnet konkurrence på målmandsposten:

- Vi har to unge lovende målmænd (Lukas Fernandes og Thomas Hagelskjær, red.), men de har ikke leveret tilstrækkeligt til, at jeg kan sige, at de giver Staff den nødvendige konkurrence i hverdagen. 

- Hvis vi skal løfte os, skal vi have konkurrence på hver eneste plads. Det får vi nu, og det er klart, at hvis den nye målmand (Jovanovic, red.) ikke præsterer, så er Staff klar. Vi kender hans hans kvaliteter. 

Steffen Rasmussen begik det frispark, der førte til FCK’s udligning, og dominerede ikke ligefrem sit felt, da AGF blev udsat for et stort københavnske pres. 

Jovanic, der har fået en fire-årige aftale i AGF, bliver af kendere beskrevet som en målmandstype i stil med Randers’ Kalle Johnsson og den tidligere Brøndby-keeper Lukas Hradecky.

Se de to scoringer, som Steffen Rasmussen lukkede ind mod FCK:

Mathias 'Zanka' Jørgensen viste sig fra sin voldsomme side, da han stemplede AGF's Jesper Lange over knæet. Den hævnakt var TV3 Sports Peter Graulund ikke glad for. (Foto: TV3 Sport) FC København Nu igen: Kritiserer 'Zanka' efter grim hævnakt

20 kommentarer
Vis kommentarer