Guld-Glen før semifinaler: Vi er underdogs

Glen Riddersholm var i Roskilde tirsdag aften for at se sit holds kommende semifinalemodstander, og AGF-træneren er klar til at indtage underdog-rollen mod AaB

AGF-træner Glen Riddersholm forudser to svære kampe mod AaB i pokalsemifinalen (Foto: Anita Graversen)
AGF-træner Glen Riddersholm forudser to svære kampe mod AaB i pokalsemifinalen (Foto: Anita Graversen)

ROSKILDE (Ekstra Bladet): AGF-træner Glen Riddersholm var sammen med B.S. Christiansen og sportschef Jens Andersson en tur i Roskilde, og det gik, som den lille aarhusianske delegation frygtede.

AaB vandt sikkert 4-0, og derfor venter to semifinaler nu mod nordjyderne, og Riddersholm var hurtig til at sende favoritværdigheden nordpå.

- Det er et modent AaB-hold, vi ser i dag, og de har stadig mange med fra mesterholdet i ’14. Så det bliver et par svære kampe, hvor vi må indtage underdog-rollen, sagde Glen Riddersholm til Ekstra Bladet.

AaB Overbevisende AaB sendte pokaldræbere ud

Hans mandskab fik dog 2-2 i Superliga-opgøret på Aalborg Stadion for nylig, og pokalsucces har høj prioritet hos den nye AGF-boss:

- Vi har givet os selv muligheden for at komme i pokalfinalen, og den vil vi forfølge 100 procent. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, så vi kan give Aarhus muligheden for at stå i pokalfinalen for første gange i 20 år. 

- Det er et stort mål for os i det her forår, og vi glæder os til kampene mod AaB.

Se, hvordan det gik til, da AaB bookede billet til pokalsemifinalen:

0 kommentarer
Vis kommentarer