Annonce:
Annonce:

Her er sandheden om sæsonens mest absurde Superliga-mål

Årets mest komiske og absurde mål i Superligaen stod Kasper Junker for. Se målet her

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AGF

HELSINGØR (Ekstra Bladet): Nogen husker måske målet i kampen mellem Sunderland og Liverpool i 2009. Et mål, hvor bolden på vej ind mod kassen, rammer en badebold på vejen og ændrer fuldstændig kurs som et blad, der bliver taget af vinden, og ind i det tomme mål.

På Helsingør Stadion fik man fredag aften samme associationer, da Kasper Junker bragte gæsterne fra AGF foran med 1-2 efter 27 minutter.

En kamp, hvor al snak om fyreseddel til Glen Riddersholm forsvandt som sne på en forårsdag. Gæsterne smadrede nemlig de sagesløse oprykkere fra Helsingør med hele 5-1. 

Efter kampen fangede Ekstra Bladet kampens spiller Kasper Junker, der scorede to og lagde op til et enkelt. Som fodboldspiller husker man de gode mål og de mest obskure. Hans første mål i kampen går i sandhed ind i historiebøgerne som sidstnævnte.

Annonce:

En rolig bold var på vej ind i favnen på Mikkel Bruhn, hvorefter den ramte et hul på vejen og fuldstændig ændrede retning. Pludselig var bolden på vej mod mål, men det var Mikkel Bruhn ikke. 

Kasper Junker hjalp Ekstra Bladet med at blive lidt klogere på situationen.

- Jeg får øjenkontakt med Dino (Mikanovic red.) og så lægger han en fin bold, som forsvaret ikke er opmærksomme på. Så rammer den et hul, som målmanden selv har lavet, og så lægger jeg den ind, siger kampens spiller efter kampen.

Med et smil på læben kan han glædeligt konstatere: 'Det var et af de gode mål'.

- Men det må også være et af de nemme mål?

- Ja, ja. Det var det da, men den skal jo stadig væk jagtes, også selv om den virker lidt umulig. Men ja, det er da sådan nogle mål, der er dejlige at få, forklarer han. 

AGF har fået en blakket ry ved at spille 'Duncan-fodbold'. Det vil sige lange bolde op til det høje skur på toppen og så håbe på det bedste. 

Annonce:

Men i aftenens kamp mod Helsingør beviste AGF, at de kunne meget mere end det. De spillede direkte, tempofyldt og aggressivt. En spillestil som egner sig godt til den hurtige Kasper Junker.

- Når jeg bliver spillet på den måde, som jeg gjorde i dag, så føler jeg, at jeg er bedst. Og det synes jeg også, at jeg beviste i dag.

Årets mest absurde situation i målmassakre

AGF-krise giver million-underskud

Direktør-mundkurv med stor effekt i AGF

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: