Krisen kradser i AGF: Træneren er tilfreds

- Præstationen fra spillerne var godkendt, siger David Nielsen, der dog erkender, at AGF er i resultatmæssig krise

Kampen mod Brønbdby kastede ikke point af sig, men AGF-træner David Nielsen synes alligevel, at der er bund i hans mandskab. Foto: Jonas Olufson
Kampen mod Brønbdby kastede ikke point af sig, men AGF-træner David Nielsen synes alligevel, at der er bund i hans mandskab. Foto: Jonas Olufson

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Seks kampe uden sejr og blot tre point.

Krisen kradser i AGF oven på en periode, hvor resultaterne udebliver for David Nielsens tropper.

Men på trods af 0-2-nederlaget til Brøndby, var AGF-træneren nu ganske godt tilfreds med spillernes indsats.

- Præstationen fra spillerne var godkendt. Vi arbejdede benhårdt for tingene, men skal selvfølgelig være dygtigere i nogle afgørende situationer, erkender David Nielsen.

Han ærgrer sig samtidig over, at AGF for tiden ikke har marginalerne. Her tænker AGF-træneren på den situation fra første halvleg, hvor angriberen Ryan Mmaee blev fældet i straffesparksfeltet af Anthony Jung. Dommer Anders Poulsens fløjte var tavs, men det lignede, at der var kontakt mellem dem i situationen.

- Nu har jeg set den igen på tv, og det ligner et straffespark. Det er den slags marginaler, man skal have, når man møder Brøndby på udebane, fastslår han.

- Resultatmæssigt kan man godt sige, at vi er i krise. Men jeg synes mine spillere fik bevist, at der er bund i det her hold. Vores midterforsvar har fået en del kritik, men mod Brøndby synes jeg, vi forsvarede os godt.

Midtstopperen Jesper Juelsgård leverede en solid indsats ved siden af anfører Pierre Kanstrup. Han ærgrede sig over, at opgøret ikke blev vendepunktet for AGF.

- Jeg synes, vi gjorde mange ting rigtigt. Jeg synes slet ikke vi ligner et mandskab i krise, fastslår han.

Se også: AGF så rødt i Brøndby-drama: Fænomenal scoring forværrer krise

Se også: Brøndby-legendens nye karriere: Den havde du ikke gættet

Se også: Brøndby-profil giver opdatering på skade: Føler, man svigter holdet

12 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere