Nordstrands sakse-hemmelighed: Træner det ikke!

Den 32-årige AGF-angriber har to gange scoret til 2-2 mod FCK på saksespark, men han træner aldrig den ellers svære detalje

Morten Nordstrand scorede for to år siden årets mål i Superligaen, da han i FC Nordsjælland-trøjen på saksespark scorede til 2-2 mod FCK.

Søndag aften gjorde den 32-årige angriber det så igen. Scorede årets mål i Superligaen med en 2-2-scoring mod sin tidligere klub FCK. Denne gang sat ind i AGF-trøjen.

Kampen i Parken var gået ind i sit næstsidste minut, da Kim Aabech ganske upresset fik lov at lægge en blød bold ind i FCK-feltet.

Se også: Nordstrand gjorde det igen! Ny saksesparksperle mod FCK

Med perfekt timing kastede Nordstrand sine 177 centimeter op i aftenluften og saksesparkede bolden ind bag Stephan Andersen, der som en anden statue stod plantet på mållinjen. 

Og så kom det. Brølet. Det var dér, at Morten Nordstrand vidste, at han havde gjort det umulige. Igen. 

- Det var den eneste måde, jeg kunne afslutte på, og jeg ramte den sindssygt godt igen. Da jeg hænger i luften og rammer bolden, ser jeg ikke, hvor den ryger hen.

- Men jeg hører AGF-fansene juble helt vildt, og så løber den der følelse igennem kroppen.

- Jeg tænker, ’hvad fanden sker det nu igen’, og jeg fik flashback. Det var jo helt det samme. Vanvittigt, sagde Morten Nordstrand efter den 2-2-scoring, der sikrede oprykkeren point i Parken og den tidligere landsholdsspiller en plads i overskrifterne.

Se også: Delaney: Nu skal vi ikke gøre AGF bedre end de er

Og faktisk var hans saksespark det første, han forsøgte siden den aften i Farum to år siden. Nordstrands 'hemmelighed' er, at han slet ikke træner i den svære disciplin.

- Nej, det er ikke noget, jeg træner, så der er ingen fornuftig forklaring. Det er rent instinkt. Når den ligger der, giver jeg den et skud, og denne gang gik det godt igen. Så nu er det to ud af to.

- Hvornår ser vi så det tredje saksesparksmål fra din fod?

- Hvis der skal gå to år igen, så kan det godt være, at jeg får en forstærkning... Men jeg skal gøre forsøget, hvis den ligger til det igen, lovede Morten Nordstrand, der allerede i sæsonens sjette runde formentlig scorede årets mål.

Se, hvordan det gik til for to år siden, da Nordstrand scorede sit første saksesparksmål mod FCK:

9 kommentarer
Vis kommentarer