Ny AGF-spiller blev chikaneret i Silkeborg

Det sker sjældent at fodboldsspillere skifte deres aktuelle klub ud med dens største lokalrival, og derfor er det et hårdt slag når det sker, og udsætter den pågældende spiller for verbale angreb

Daniel A. Pedersen har måttet høre en del for, at han skifter fra Silkeborg IF til lokalrivalerne fra AGF. (Polfoto: Richard Skovby)
Daniel A. Pedersen har måttet høre en del for, at han skifter fra Silkeborg IF til lokalrivalerne fra AGF. (Polfoto: Richard Skovby)
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AGF

Daniel A. Pedersen har denne sommer skiftet Silkeborg ud med AGF, og det har ikke været uden konsekvenser.

Allerede i vinter blev skiftet offentligt kendt, og defensivspilleren kunne derfor se frem til at spille den sidste halvsæson med Silkeborg i Superligaen, mens at han håbede på at AGF rykkede op fra 1. division.

Samtidig har Daniel A. Pedersen måtte se sig udsat for diverse skældsord, når han gang på gang har trukket den røde Silkeborg-trøje over hovedet.

- Jeg hørte det ikke selv inde på banen, men min bror hørte det. Det var noget AGF-svin og Judas. Det er sådan noget, der sker, og det var mest min familie, der lagde mærke til det, siger hovedpersonen selv til jp.dk.

AGF henter midtbanespiller i Silkeborg

Den nye AGF'er bebrejder ikke nogle for skældsordene. Han var forberedt på at det kunne ske, men frygter at hans familie ikke var - også selvom at han advarede de nærmeste om mulighederne for skældsord.

- Jeg sagde til min mor, at hun ikke skulle komme på stadion i løbet af foråret, men hun kom til allersidste kamp.

- Det er sådan noget der sker. Fodbold er følelser. Jeg var klar over, at det ville komme og havde fået det at vide af andre, der havde prøvet det før. Det var måske min familie, der ikke kunne håndtere det så godt, som jeg kunne. De har været kede af, når der har været nogle kommentarer, slutter han til Jyllands Posten.

Den nu tidligere Silkeborg-spiller havde første træningsdag i AGF mandag.

AGF trimmer truppen: Disse syv siger farvel

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+