Nytænkende projekt: AGF udvider forretningen

AGF Esport er nu en realitet

AGF udvider forretningen, så den også indebærer Esport. Foto:
AGF udvider forretningen, så den også indebærer Esport. Foto:

AGF Esport er nu en realitet.

Rygterne om AGF og Esport har floreret i noget tid, og nu bekræfter århusianerne i en pressemeddelelse, at AGF Esport APS er en realitet. Superliga-klubben AGF, Esport Service og den århusianske softwarevirksomhed Systematic skal drive organisationen.

AGF Esport bliver den første danske esport-organisation, der fokuserer på udviklingen af talenter fra en helt ung alder. AGF Esports første Counter-Strike (CS:GO) hold er således rekrutteret på Rydhave Slot og består af talenter fra 15 til 18 år.

- Vi har fulgt den eksplosive udvikling inden for esport med stigende interesse, og skulle vi involvere os i esport, var det væsentligt for os, at det var et anderledes og nytænkende projekt. Det har vi nu fundet, og sammen med Systematic og Esport Service glæder vi os til at opbygge noget helt nyt og unikt i Danmark, siger direktør i AGF, Jacob Nielsen, og tilføjer:

- Takket være opbakningen fra Systematic og samarbejdet med Esport Service er det her ikke nogen stor satsning fra AGFs side - hverken økonomisk eller organisatorisk. Så vi er rigtig glade for, at begge parter er med, og som fodboldklub har vi meget at bidrage med - vi kan for eksempel lære talenterne om vigtigheden af bevægelse, motion, ernæring og alt det, der skaber et helt menneske og samtidig en dygtig elitesportsudøver

AGF Esport får til huse i Ceres Park & Arena, hvor der bliver trænings- og opholdsfaciliteter for spillerne.

Pyha: Verdensstjerne klar til VM for Astralis
FIFA-eksperter afslører tricks: Sådan bliver du kongen af FIFA 18